2777
2789
عنوان

مرد شوخ طبع

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 76 پست

والا همسر من بقدری شوخ و خوش صحبته هرادمی میبینتش واسه بار اولم عاشقش میشه

ازونورم محیط کارش زیاد از حد سگ میشه 

ولی وقتی از محیط کار میاد بیرون خیلی خیلی شوخ و باحاله

یعنی من امکان نداره حالم گرفته باشه این بیاد من از خنده غش نکنم

اونقدم ذهنش خلاقه یه چیزایی میگه ک هیچکس نمیتونه مقاومت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا همسر من بقدری شوخ و خوش صحبته هرادمی میبینتش واسه بار اولم عاشقش میشهازونورم محیط کارش زیاد از ...

عشقتون پایدار😘😁

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من بابام جدیه شوهرم شوخ 

مامانم پیر شده از دست بابام  ولی من از وقتی ازدواج کردم جوون تر شدم😂

جدی میگم شوهر شوخ خیلی خوبه همه چی حال میده باهاش مسافرت حتی تو راه تو ماشین هم باهاش حال میده من ک راضیم 

اشتباه میکنی مرد باید بلد باشه زنشو(پارتنرشو)بخندونه 

اینو از منی ک هشت ساله متاهلم بشنو

که شوهرم هیچوقت حتی یبار چیزی برای تعریف کردن نداره 

ک باهم بخندیم هیچوقت 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من بابام جدیه شوهرم شوخ مامانم پیر شده از دست بابام ولی من از وقتی ازدواج کردم جوون تر شدم😂جدی میگ ...

😂🤌 دقیقا

من یه رمان پیدا کردم برا اولین بار شخصیت پسرش شوخ بود اصلا هم عشق و عاشقی نبود

اسم رمانش آینه زمان

یعنی اینقدر خوشم اومد از پسره همش شوخی در بدترین شرایط هم شوخی میکرد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب