2777
2789
عنوان

مشهدیا سمنانی ها ونیشابوریهای و اراکیهای عزیز لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 22 پست
جدی میگی؟درین حد سرد هست؟ یعنی لباس گرم مثل کاپشن وسوییشرت باید بیارم چون عصرا هم میریم بیرون

کآپشن که نه

اخه ما سمت آب و برق هستیم منطقه کوهستانی سرد میشه واقعااا

ولی لباس گرم حتما داشته باش

و اینکه هواشناسی رو چک کن حتما 

کآپشن که نهاخه ما سمت آب و برق هستیم منطقه کوهستانی سرد میشه واقعاااولی لباس گرم حتما داشته باشو این ...

کوه سنگی ،خانه داروغه .پارک علمی پروفسور بازیا اگه اشتباه تلفظ نکرده باشم،توس وارامگاه فردوسی و چالیدره وابرده وشاندیز وپارک ملت وموجهای ابیوباغ پرندگان رفتم......اینسری میخوام خانه اجنه همون توکلی میشه اگه اشتباه نکنم و باغ وحش وپارک مینیاتوری  و شهربازی قهرمانان برم .....جای دیگه سراغ داری که خوب باشه و ارزش رفتن داشته باشه؟ ازین جاهای جدید که میخوام برم اگه میدونی بدرد نخوره بهم بگو لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوه سنگی ،خانه داروغه .پارک علمی پروفسور بازیا اگه اشتباه تلفظ نکرده باشم،توس وارامگاه فردوسی و چالی ...

بعضی جارو خودم تاحالا نرفتم😂

باغ وحش ارزش نداره بنظرم چون حیون خاصی نیست واقعااا

فقط برای بردن بچه ها اونم یبار بنظرم کفایت میکنه 

بعضی جارو خودم تاحالا نرفتم😂باغ وحش ارزش نداره بنظرم چون حیون خاصی نیست واقعااافقط برای بردن بچه ها ...

کوچه قنات هم نرفتی؟ جایی تو مشهد میشناسی پارچه هاش مناسب باشه شنیدم یجا هست کیلو کشی میفروشن ومناسبه

کوچه قنات هم نرفتی؟ جایی تو مشهد میشناسی پارچه هاش مناسب باشه شنیدم یجا هست کیلو کشی میفروشن ومناسبه

کوچه قنات نه ولی خیلی دوست دارم برم حالا بریم سمت شاندیز شاید برم 

کیلویی نمی دونم والا فقط یکشنبه بازار هس پارچه از سیستان میارن قیمتاش مناسب هس سمت بلوار مجیدیه یا همون بازار ماشین ها نشان بزنی میاره برات

کوچه قنات نه ولی خیلی دوست دارم برم حالا بریم سمت شاندیز شاید برم کیلویی نمی دونم والا فقط یکشنبه با ...

یکشنبه چه ساعتی باید برم؟.....کوچه قنات شما هم تعریفشو شنیدی ؟میگن چطوره؟بازار داره یا صرفا مکان تاریخیه؟آخه من تو اینستا عکسشو دیدم خیلی قشنگ بود

یکشنبه چه ساعتی باید برم؟.....کوچه قنات شما هم تعریفشو شنیدی ؟میگن چطوره؟بازار داره یا صرفا مکان تار ...

ساعتی نیست که بازار روز هست از ۸ و ۹ هس تا بعدازظهر

منم تو فضای مجازی عکس دیدم نمی دونم چطوره