2777
2789

حق سرکار رفتن ندارم 

حق رژلب زدن ندارم 

حق گواهینامه گرفتن ندارم 

خانواده ای که فقط بلدن ازم ایراد بگیرن و پشتمو خالی کنن 

حالم خوب نیست نمیدونم چیکار کنم سی سالمه تو‌خونه پوسیدم

وقتی خاستگار میاد از بس اعصابمو خراب میکنن و استرس میدن که پشیمون میشم 

از همه جا مونده و رونده شدم 

همه میگن وقتی پدر و برادرمون هستن پشتمون گرمه و خیالمون راحته ولی من وقتی اسمشون میاد استرس میگیرم هیچوقت پشتم نبودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرت بیسوادن ؟ یا تعصبی و افکار قدیمی ؟منم دیدم پدر و مادرایی که یا دشمن بچهاشونن یا با بچه هاش ...

پدر که بیشواد نیست و از دید خودش علامه دهر و خیلیم واسه دیگران عاقل و فهمیده س نمیدونم واسه من چرا اینقدر عقب مونده و مشکل دارن 

من همیشه استرس پدر و برادرمو‌ دارم جوری که انگار بقیه مردا امن تر از اونا هستن

مردای دیگه ام همینن اگر ساده باشی 

مردا کلا ی حسادت پنهانی به موفقیت زنها دارن

زن خودش نباید ساده باشه 

باج نده .همچیشو‌ نگه. احساساتی نباشه .گول بازیهای مردارو نخوره 

متوجه دروغ مردها بشه 

و رفتارهای سمی مردا مدام تو ذهنش‌توجیه نکنه که مرد دیگه میتونه بد باشه .میتونه حسودزن باشه. میتونه زورگو باشه. میتونه دروغگو باشه. میتونه سادیسم داشته باشه ازار بده .میتونه زن ستیز باشه .

اتفاقا وقتی این رفتارهای در مرد شناسایی کردی باید دقیقتر بشی و مراقب تر سعی نکنی خودتو گول بزنی و  توجیه کنی 

برادر و پدری ک میترسم سر برسن.‌.

نباید بترسید مردسالاری از ترس زنها منفعت میبره 

باید اگاه بشید سادگی‌نکنید 

ببین‌مردا انقدر ضعیفن که زنارو میترسونن زنی که قدرتش کمتره و داره تو جامعه مردسالار زندگی میکنه بازم رفتاری دارن که زن بترسه اذیت شه ارامش نداشته باشه 

در این  حد بی رحم و خودخواهن فقط احساساتی نباش 

دقت کن مردها باهم چجورین بهم باج نمیدن 

اجازه نمیدن ازشون سواستفاده بشه 

مردای دیگه ام همینن اگر ساده باشی مردا کلا ی حسادت پنهانی به موفقیت زنها دارنزن خودش نباید ساده باشه ...

اخه پدر و برادر چون از بچگی تو‌رو زیر سلطه داشتن مقتبله کردن باهاشون سخته ، و من نمیتونم با پدرم که یه پیرمرد بحث کنم چون بشدت کینه ای و لجبازه و ممکنه تو زندگیم تاثیر بدی بزاره و جبران کنه ولی اگه شوهرم بود میدونستم چیکار کنم

چرا بحث میتونی هم زندگیتو بهشون نگی جلوشون محتاط باشی

از امروز تصمیم گرفتم همینکارو کنم من در تمام عمرم راستگو ترین و بهترین دختر بودم ولی متاسفانه لیاقتشو ندارن و زندگیمو فلج کردن ... میخوام دیگه راستشو نگم

از امروز تصمیم گرفتم همینکارو کنم من در تمام عمرم راستگو ترین و بهترین دختر بودم ولی متاسفانه لیاقتش ...

دقت کن مردها خودشون یا نمیگن پنهان میکنن یا دروغ میگن 

انقدر قشنگ‌دروغ میگن بخودت شک میکنی نه به اون 

از خود مردا میتونید سیاستاشونو یاد بگیرید اگر دقت کنید 

بطور مثال نصیحت کردن ببینید خودشون به اون نصیحت عمل میکن یا حرفی برای خر کردن و کنترل کردن 

رفتار وعملشونو ببینید نه حرف و دروغهاشونو 

دقت کن مردها خودشون یا نمیگن پنهان میکنن یا دروغ میگن انقدر قشنگ‌دروغ میگن بخودت شک میکنی نه به اون ...

بابا م کلا مشروب خور و سیگاری و قلیانی و... کل زندگیمونو میره میده به مردم پنهانی چند صد میلیون پول به بقیه داده و هنوز برنگردوندن 

جالبه به من میگه چرا نماز نمیخونی درحالیکه خودش تو عمرش نماز نخونده یا میگه چرا ورزش نمیکنی و... 

از این میسوزم که خودش خلاف دنیاس ولی مثل یه اخون د اعتقاد داره 

چرا وقتی خواستگار میاد استرس میگیری؟اگه مورد خوبیه ازدواج کن و برو.

از بس پدرم قاطی میکنه و جنگ و دعوا راه میندازه کل مراسم بجز استرس خاستگار باید استرس پدرمو داشته باشم 

یبار نیم ساعت قبل از خاستگاری بخاطر اینکه مامانم پنج دقیقه چای دیر بهش داد گذاشت رفت بیرون و منو مامانم دو نفری تنها موندیم 

از بس پدرم قاطی میکنه و جنگ و دعوا راه میندازه کل مراسم بجز استرس خاستگار باید استرس پدرمو داشته باش ...

😔

ای باباا

هر موقع قرار شد خواستگار بیاد همه چی رو براس آماده کنید.بهونه نذارید براش،قربون صدقش برو.بگو چشم،تا آروم بشه.

میدونم اینایی که گفتم سخته ولی راهی نیست.و اینکه رابطه تو با خدا قوی تر کن.دعا هم یادت نره. 

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻