2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چندروزی طول کشید تا دردش اروم شه بهم ژلوفن با چرک خشک کن داده بود هر ۸ ساعت میخوردم برای منم بخیه زده بود ولی دکتر دستش برام خیلی سبک بود موقع کشیدن هیچی حس نمیکردم فقط یه حس عجیبی داشت برام هی چیز میز میکرد دهنم 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

خیلی راحت بود و کلا ده دقیقه اینا طول کشید(با بی حسیش) 

بخیه اش جذبی بود ، روز اول فقط خون قورت میدادم چون ریز ریز خونریزی میکرد ، نزدیک یه هفته دهنمو خیلی باز نمی‌کردم برای غذا خوردن 

درکل سخت نبود

درد نداشت حتی به ذره حتی آمپول بی حسیشم درد نداشت حتی.. بعدش مرتب مسکن و چرک خشک کن بخور .. بعدش تا خیلی ازش نگذشته روش یخ بذار که صورتت زیاد ورم نکنه .. بستنی بخور زیاد .. یه پنج روزی تقریبا باید احتیاط کنی غذای داغ و سفت نخوری فقط .. بخیه هم داشت از این جذبیا

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه چندروزی طول کشید تا دردش اروم شه بهم ژلوفن با چرک خشک کن داده بود هر ۸ ساعت میخوردم برای منم بخیه ...

اره خیلی عجیبه من رد شدن نخ بخیه رو حس میکردم ولی درد نداشت 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

جراحی بخیه داره دیگه

بار اول که دندان عقلم عصایی بود، همون روز اول کمی درد داشتم.

کمی که خب نه...یه مقدار بیشتر

یادم افتاد مسکن نخوردم! یعنی اگر قبل از شروع درد مسکن بخوری، دیگه اذیت نمیشی

مابقیش درد خاصی نداشت

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اره خیلی عجیبه من رد شدن نخ بخیه رو حس میکردم ولی درد نداشت 😂

اره دقیقا مخصوصا وقتی میخواست بکشه هی تلاش میکرد درش بیاره

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

عزیزم من پارسال جراحی کردم اونجا چیزی نفهمیدم ، بعدش درد داره ولی خب ن خیلی زیاد ، دکتر آموکسی سیلین میده حتمن بخور واس جلوگیری از عفونت ، برا مسکن هم بجای ژلوفن استامینوفن بخور ک حالت بد نشده

غذا تا ی هفته اینا نمیتونی خوب بجوی ، پس فقط سوپ له شده آب هویج شیر موز این چیزا بخور یعنی مایعات

یکمم لپت باد میکنه ، من خیلی میترسیدم دوسال طول کشید تا برم بکشم ولی بعدش دیدم الکی خودمو ترسونده بودم