2777
2789

من بخاطر حرفای مادرشوهر و اینکخ کلا پول داشته باشم رفتم ولی بنظرم شوهرایی ک زن شاغل دارم چون پشتشون گرمه تنبل میشن

حالا خونم الان کلی بهم ریخته فرصت ندارم مرتبش کنم حالا دوستم قشنگ هم ب خونش هم ب خودش میرسه شوهرشم پول میده بهش

حالا من شرکت خصوصیم مادر شوهرم چپ و راست میگ دوس نداری معلم بشی؟؟

جای،شما بودم استعفا و تمام

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شاغلم عزيزم اوايل عين تو فكر ميكردم ميگفتم عروسي و بگيرم ديگ نميرم سركار 

ولي واقعا الان خونه تنها ميشم ديونه ميشم شوهرمم نباشه بدتر عادت كردم به كار بعد همش ميگم من الان جوونم ميتونم كار كنم پول دربيارم مفيد باشم چرا بهترين سال هاي عمرم به بطالت بگذره 

بعد سعي ميكنم هر روز يه قسمت خونه رو تميز كنم تا خونمم مرتب باشه

در مورد کارای خونه فقط نیاز به برنامه ریزی داری این همه آدم شاغل توهم یکیش 

در مورد مادر شوهرم سوالشو با سوال دیگه جواب بده 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

به مادرشوهر چه ربطی داره مادرشوهرت خودش شاغله؟؟؟ 

برا خودت زندگی کن حرف بقیه برات مهم نباشه کاری رو که دوست داری کن اگه به شاغل بودن علاقه نداری ولش کن و اعصابتو سر این ناراحت نکن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

شغلتون اگر تمام وقت هست اشتباه کردید 

شغل تمام وقت مناسب یک خانم نیست 

چون فرصتی برای استراحت ،همسر داری ،بچه داری و امورات منزل نمیمونه و این کلافگی روی زندگی زناشوییتون هم تأثیر منفی میذاره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چه کاری بود اون؟

فروشنده فروشگاه زنجیره ای 

بخاطر اینک شوهرم همه چیمو ازم گرفته خیلی گریه کردم ورگن الان بهترین رتبه تجربی رو داشتم انقد درسم خوب بود

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

خاک تو سرش بگو زندگی من بهت هیچ ربطی نداره ااااه بابا از دست این مادرشوهرااا

عزیزم کمکی بگیر هفته ای یه بار یا ماهی یه بار بیاد کمک خیلی بهتر میشه اینطور 

ببخشید شغل همسرتون چیه

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید