2777
2789

کاش یه دزد میامد میگفت کجاها 

اصلا از یه جاهایی طلا پیدا میکنن که عقل جن بهش نمیرسه 

الانم  باز یه چیز جدید میفهمن 

ولی خودم یه مقداریش توی گاو صندوق خونمون یه مقدار گاو صندوق مادر شوهر یه مقدار خونه ی مامانم 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد فكر كن تو ندوني ظرف رو بدي به يكي مثلا مستحق رهگذر

شوهر سابق من همين بلا رو سر ننش آورده بود

اومده بود ديده بود دستمال كاغذي رو ميزه،گفته بود اه اه پيف پيف برده انداخته دور

نگو مادرش بينوا طلاهاش رو ميپيچيده لاي دستمال خط نيفتن 

ندارم که 😁

یه گاوصندق بخر واقعا بدرد میخوره

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

خانمها طلاهاتونو هرچند ڪم هم باشہ لاے فویل آلومینیومے بذارید وپنهان ڪنید دستگاه طلایاب پیداش نمیڪنہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
این سوالو پرسیدی در بارت این فکر افتاد تو سرم میخوای بری دزدی الان میپرسی ک راحتر بفهمی طرف احتمالا ...

دقیقا منم بهمین فکر کردم😂😂😂

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی