2777
2789
عنوان

دوستان تغییر فصل ممکنه باعث

445 بازدید | 38 پست

سلام خانمها

تغییر فصل ممکنه باعث جوش تو صورت بشه ؟

یعنی تغییری تو سیستم بدن باعث جوش بشه؟

تو ناحیه چانه و لپ

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا. وقتی باعث افسردگی میشه یعنی هورمونها رو تغییر میده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
قطعا. وقتی باعث افسردگی میشه یعنی هورمونها رو تغییر میده.

😭دقیقا

همسرم رفت سفر بدتر دچار افسردگی شدم از وقتی بیدار شدم کلی گریه کردم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من ک توی پاییز همه جام میخاره.بخاطر خشکی هوا و پوست

من بدنم تو سرما پوست پوستی هم میشه با لوسیون بهترم

مثه منی ولی من جوش نمیزنم یعنی اصلن جوش نداشتم تاحالا

بله عزیزم منم صورتم جوش جوشی نیست

خیلی کم

ولی از دو سه روز پیش تو چانه دو سه تا زدم امروزم لپم

[QUOTE=396253880]من بدنم تو سرما پوست پوستی هم میشه با لوسیون بهترم[/اره لوسیون بزنی پوست نرم میشه ب ...

عزیزم من چند تا لوسیون عالی دارم ولی بهترین

برند وازلین هست

اها... از تغیرات فصله

حالم بده جوشمام اضافه شد😏🥺

جاش نمونه البته دسکاری نمیکنم