بچه ها شوهر من مغازه فنی داره من یه دوست دارم که بچه هامون فقط بازی میکنن باهم یبار رفته در مغازه شوهرم آبمیوه گیری داده درست کنه من خبر نداشتم بعدا فهمیدم اصلا به من نمیگه .حالا دیشب رفته مغازه شوهرم گفته یخچالم خراب شده بیا درست کن درصورتیکه شوهرش خونه نیست دیر وقت میاد اینارو من از پسرم شنیدم کثافت نمیدونم چی تو ذهنشه دم به دقیقه میره
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اون روزی که شوهرت خواست بره تعمیر تو هم بعدش برو خونه دوستت بگو اومدم ببینمت
بعد به شوهرت بگو عه تو هم اینجایی چرا هیجکدوم چیزی نگفتین
عکس العمل شون ببین چیه
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
به پسرت بگو یواشکی بدون اینکه شوهرت و دوستت بفهمن خبر بهت بده سریع خودتو برسون بگو داشتم ازینجا رد میشدم
و بگو عزیزم شوهرم یخچال درست نمیکنه ...چند دفعه که ببینه توهم اونجایی دیگه نمیاد برا کرم ریزی
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
بش بگو ناراحتی نداره بگو شوهرم همه اینارو میگه چرا تو نمیگی مثلا دوستمی بگو که حداقل به شوهرم بگم مغازه باشه یا کار نداشته باشه یا کسی دیگه رو بفرسته تو رودربایسی با شما ست