2777
2789
عنوان

به نظرتون دوستم داره به شوهرم کرم میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4963 بازدید | 131 پست
بچه ها شوهرم یکم وضع مالیش خوبه دوستمم می‌دونه .من خیلی حس بدی دارم شوهرم یخچال درست نمیکنه اصلا دوس ...

فقط بهش بگو ازین به بعد کاری داشتی کمکی میخواستی از همسرم به من بگو منو درجریان بزار خودم بهش میگم 

زیاد پیش میاد ولی آدم نمیتونه قضاوت کنه قصد و نیت طرفو

مثلا مادر من اتفدر از زنای طلاق گرفته رکب خورد یکی ازینها حتی از رو قصد بد نع ها واسه یه چیزی زنگ زد پدرم بعد مادرم بهش گفت عزیزم ازین به بعد به شماره خودم تماس بگیر و اینا اونم گفت شرمنده نداشتم شماره تو تموم شد رف

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره فضاوت کار خداست، ما فقط فوش میدیم 😊

دقیقا 😂😂

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اگر شاغل نیستی خونت نزدیکه به پسرت بگو یواشکی بدون اینکه شوهرت و دوستت بفهمن خبر بهت بده سریع خودتو ...

درست نیست بچه رو وارد اینجور بازیا بکنیم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگو شوهرم میگه تا شوهرت نباشه نمیام خونتون یخچالو درست کنم هر وقت شوهرت اومد خودش به شوهرم زنگ بزنه بگه بیاد خونتون

.

ممکنه شوهرش ادم گشادی باشه و همه کارا رو ریخته رو سر دوستت

شوهر منم اینجوریه اصلا انگار نه انگار هرچی خراب بشه نه تعمیر میبره نه به رو خودش میاره خودم تنهایی دست به کار میشم 

از دوستت مگه شناخت نداری که چجور ادمیه؟

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

زنگ بزن بگو شوهرم گفته زنگ بزنم بهت برای یخچالت که خراب بوده شوهرم گفته تخصصم نیست ولی بپرس همسرشون کی خونس همون ساعت برم یه نگاهی بندازم بهش اینجوری هم میفهمونی شوهرت چیزی قایم نمیکنه ازت همم میفهمه که حدش بدونه 

به شوهرت بگو از این به بعد پاسش کنه مثلا همین یخچال گفتی درست نمیکنه بگو شوهرت خودش بهش بگه من یخچال درست نمیکنم.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

مشابه اش برای من پیش اومده 

یعنی من دوستتون بودم مثلاً زود قضاوت نکن 

آشنایی دیگه خواسته به شما بگه

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

بگو شوهرم میگه تا شوهرت نباشه نمیام خونتون یخچالو درست کنم هر وقت شوهرت اومد خودش به شوهرم زنگ بزنه ...

نه بخدا درون شو نمی‌شناسم بعدش اصلا به من نمیگه مستقیم می‌ره سر شوهرم