2777
2789
نمیشه همه رو مجبور به این کار کرد .اینو هم بااااید قبول کنیم که بچه ها تاوان ندانم کاری پدر و مادر ر ...

ما هم باید عاقل باشیم

رحم و مروت م خوب چیزیه

فک کن یک روز والدین رو دعوت کنن بگن برای خودتون ناهار بیارید

یه خانواده فقیر نون پنیر میاره

شما زرشک پلو و کباب بره و پاستا و کلی غذای دیگه

شما با دیدن نون پنیر اون خانواده ناراحت نمیشی؟

یکم از غذاتو نمیدی بهشون؟

اون خانواده با دیدن غذای شما دلشون نمیخواد حسرت نمیخورن؟

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اصل موضوع و ربطش به شعور کاملااااا موافقمولی باید ...به اون پدر و مادری که بچشون هنوز کباب نخورده ...

بله درسته کار اونها اشتباه ولی همه که پولدار نیستن 

مملکت ما به گوه رفته 

تنها استرسی که دارم همینه پسرم بره نگاه دست بقیه کنه ودلش بخواد

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

یادمه دوران مدرسه یه همکلاسی داشتم مامانش هر روز براش ناهار میاورد از بیرون میگرفت 

همبرگر و اسنک و... 

بعد اونم تو کلاس میخورد بوش مدرسه رو برمیداشت😂 

آدم واقعا هوس میکنه میومدم خونه مامانم برام سفارش میداد ولی من خودم هیچوقت خوراکی ای که بو داشته باشه و بقیه رو به هوس بندازه مدرسه نبردم

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

آخه کسی کباب نمیبره که جوش الکی میزنی

کباب نه ولی موز و شکلات و انبه چی من خواهرم گفت همه درحد مسابقه‌ غذا تغدیه آورده بودن 

خواهر منم در حد نرمال میبره چوخ مدرسه شون غیر انتفاعی هست و همه در یک سطحن اونقدر گیر نمیدم بهش 

غیر انتفاعی اشکال نداره همه تقریبا در یک سطحن بعضیا کباب میزارن و موز شکلات انبه آخه تو این وضعیت بچ ...

چقد ندید بدیدن ولله برم آناناس انبه بخرم جوری میخرم که پلاستیکش سیاه باشه عمرا اگه روم بشه 

من خودم سعی میکنم رعایت کنم ولی بعضی وقتا میرم مدرسه بچم میبینم همه بچه تغذیه خیلی خوب دارن اصلا خیلی کمن ساندویچ پنیر یا سیبو اینا بیارن. بعد با خودم میگم من این همه حواسم چیزی ندارم کسی دلش بخواد بعد بچم اینا رو هر روز میبینه

یا همشون میرن از بوفه خوراکی خیلی گرون میگیرن 

بعد همه جا میگن نداریم 

والا نمی‌دونم واقعا مردم ندارن ؟

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

یادمه دوران مدرسه یه همکلاسی داشتم مامانش هر روز براش ناهار میاورد از بیرون میگرفت همبرگر و اسنک و.. ...

آخه اون زمان قدیم بود الان پسرم میگه همه همینن میگه من فقط نمیبرم😐

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

من خودم سعی میکنم رعایت کنم ولی بعضی وقتا میرم مدرسه بچم میبینم همه بچه تغذیه خیلی خوب دارن اصلا خیل ...

عزیزم باید نگاه ب مدرسه بچت بکنی اگر همه انجام میدن شماهم بده تا بچت دلش آب نشه ولی اگر تعداد بچه ها ک نمیارن زیاده به فرزندت بگو خوراکی شو یجوری بخوره تو دید نباشه

عزیزم باید نگاه ب مدرسه بچت بکنی اگر همه انجام میدن شماهم بده تا بچت دلش آب نشه ولی اگر تعداد بچه ها ...

خودش میگه من میرم یه گوشه هیچ کی نبینه حتی نون پنیر 

آره تغذیه همه مثل هم بود ما دهه شصت بودیم

زمان ما میوه یه نارنگی بود که از شکلات ارزونتر درمیومد و کسی هم نمیاورد بقیه بهش میدادن. من هنوز بوی نارنگی میاد یاد مدرسه میفتم. یه جورایی مردم دور هم زندگی و بچه ها رو بزرگ میکردن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.