2777
2789
من خودم سعی میکنم رعایت کنم ولی بعضی وقتا میرم مدرسه بچم میبینم همه بچه تغذیه خیلی خوب دارن اصلا خیل ...

مردم ندارن ولی همونی که دارن رو برای بچشون میذارن. اگه سی سال پیش بود من راحت ۴ تا بچه میاوردم ولی الان هیچ وقت به دومی فکر نمیکنم یعنی بچم چهار برابر هزینه و توجه میگیره‌. تغذیه خوب هم به نظر من پرهزینه نیست بیشتر حاصل عشق و توجهه. همون نون پنیر رو شیک درست کنید بچه بیشتر دوست داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم سعی میکنم رعایت کنم ولی بعضی وقتا میرم مدرسه بچم میبینم همه بچه تغذیه خیلی خوب دارن اصلا خیل ...

در کل اونطوریام نیست خیلیاشون واقعا ندارن خیلیاشون خونه دارن اجاره نمیدن ماشین دارن لباس خوب میخرن غذای خوب میخورن مسافرتم میرن مهمون میره میرن بازم میگن نداریم دلیلش اینه به همه چی میخوان‌برسن‌ هبچ قناعتی ندارن قید هیچی هم نمیزنن بازم میگن نداریم نداری نرو‌مسافرت مهمونی نرو‌انقد 

در کل اونطوریام نیست خیلیاشون واقعا ندارن خیلیاشون خونه دارن اجاره نمیدن ماشین دارن لباس خوب میخرن غ ...

همین آخه 

من آرایشگاه میرم اصلا جای سوزن انداختن نیست از بس که شلوغه 

یه خرجایی هم میبینی میکنن و دقیقا همون جا با هم دیگه تعریف میکنن وضع خرابه نداریم فلان 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

همین آخه من آرایشگاه میرم اصلا جای سوزن انداختن نیست از بس که شلوغه یه خرجایی هم میبینی میکنن و دقیق ...

شکر خدا زود حرفو میگیری الان خودم بندرت واسه دخترم خردسالم لباس میخرم دوتا خواهرزاده هام لباس تمیز اونا میپوشونم فعلا کوچیکه سالی یه جفت کفش از پارسال مانتو اصلا نخریدم بقیه چیزام وسایل خونه اینا کمی‌لباس واسه خودم امسالم باید قسط بدم خیلی بندرت مهمونی میرمو مهمون میاد و خیلی چیزای دیگه واقعا ندارم و نمیتونم پس اینا دارنو میتونن دروغ میگن

شکر خدا زود حرفو میگیری الان خودم بندرت واسه دخترم خردسالم لباس میخرم دوتا خواهرزاده هام لباس تمیز ا ...

اره واقعا همینه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

آخه اون زمان قدیم بود الان پسرم میگه همه همینن میگه من فقط نمیبرم😐

والا خیلیم قدیم نبود😅 ۶ سال پیش بود

اگه همه خانواده ها تو مدرسه تو یه سطحن و توانایی مالی دارن اشکال نداره

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹