2777
2789
عنوان

برم عروسی لباس بپوشم برقصم یا نه

273 بازدید | 24 پست

پدربزرگم مادری...۲ماه پیش فوت کرد تا چهلم لباس مشکی پوشیدم و عذا گرفتم...

الان از ۲ماه گذشته.‌.

عروسی فامیل نزدیک پدری هستش...

تشمال داره و لباس محلی می پوشن می رقصن 

نمیدونم برم پوشم برقصم یا نه 

شوهرم میگه بپوش . داداشم میگه زشته میخندن بهت میگن بابابزرگش مرده داره می رقصه

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با داداشت هم نظرم 

پدربزرگت فوت کرده اونم دو ماهه،من بودم عروسی نمیرفتم اصلا

من زنداییم فوت کرد دو ماه بعدش طرف همسر عروسی داشتن من نرفتم،وقتی تا چهلم سیاه پوش بودم و عزا گرفته بودم بنظرم درست نبود سریع بعدش برم عروسی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من با داداشت هم نظرم پدربزرگت فوت کرده اونم دو ماهه،من بودم عروسی نمیرفتم اصلامن زنداییم فوت کرد دو ...

مامانم نمیره...

حالا شوهرم میگه بیا...نمیدونم چیکار کنم

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

چون پیر بود بپوش برقص اگه جوان بود میگفتم سنگین باش

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند