2777
2789

یه چیزی هست که خیلی ازارم میده. بعد خدا اینجا تنها جاییه که میتونم درد و دل کنم . اگر بزرگ تری مادری هست که دختر جوان داشته باشه راهنماییم کنه دعاش میکنم. من میدونم مامانم از من متنفره و خیلی وقتا از بدگوییاش شنیدم پیش بقیه و پدرم . میدونم که بابامم منو دوست نداره . نوجوان هم نیستم بگین توهماته نوجوانیه این سن اینجوریه و … نمیدونم من حساسم یا واقعا منو دوست ندارن . یه چیزایی هست از بچگی یادمه از اون موقع منو دوست نداشتن 

🌸

اینکه اکثرا منو تحقیر میکنه مسخره میکنه با هر زبونی. غذا بپزم هیچ و شیرینی وقت نمیخوره در حالی که بخدا تو خوابگاه و همه جا اشپزیم زبان زده. بابامم تعریف میکنه. همیشه میگه از بیرون برام شیرینی بخرین برای تو بدمزه میشه و …

🌸

خودت خودتو دوست داشته باش 

به فکر آیندت باش 

چاره ای نیست 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت خودتو دوست داشته باش به فکر آیندت باش چاره ای نیست

چرا چاره ای نیست اگه بچه دوست نداشتن چرا میاوردن مگه من چند بار به دنیا میام که محبت مادری نداشته باشم 😭

🌸

اره میشه مثل پدری ک بچشو ول میکنه این یعنی نمیخوادش بابای من ۷ ساله زن گرفته و ازمامانم جداشده اگع ۴ ماهم بگذره زنگ نمیزنه بهم نه اینکه فکرکنی ما مشکل داریم باهم من خیلی خیلی تلاش کردم بهش نزدیگ بشم نشد و اون نخواست من اگه زنگ نزنم اومم نمیزنه

پس بدون میشه که یک نفر بچشو نخواد و غیرممکن نیست

اما چیزی که مهمه باید بدونی تو خیلی پیش خدا عزیزی که همچین شرایطی برات رقم زده چون قوی بودن و مستقل بودن رو یادمیگیری هدف ازاین چیزا همینه که بتونی قوی بشی حتما به صلاحته کلا باید ازاین فکرا دور بشی و رو خودت تمرکز کنی ممکن بود خیلیم دوست داشتن ولی یهو ازدستشون میدادی و هزارتا چیز دیگه زندگی همینه براهرکس به یه نوعی 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

باور کن فقط توهماته خیلی هم دوستت دارن

توهم برای 3،4 ساله. من 25 سالمه از بچگی نماز میخوندم معلممون یاد داده بود فارسی هم میشه قنوت گفت. میگفتم خدایا مامانم منو دوست داشته باشه. از بچگی دعام این بود به جایی رسید که الان منم متقابلا ازش متنفرم

🌸

چرا چاره ای نیست اگه بچه دوست نداشتن چرا میاوردن مگه من چند بار به دنیا میام که محبت مادری نداشته با ...

بیخیال بهش دامن نزن 

حالا که نداری میخای چکار کنی 

خودتو سرگرم کن 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

اره میشه مثل پدری ک بچشو ول میکنه این یعنی نمیخوادش بابای من ۷ ساله زن گرفته و ازمامانم جداشده اگع ۴ ...

من هیچ وقت به عمرم سمت هیچ جنسی مخالفی نرفتم برای محبت گرفتن گفتم خدا خوشش نمیاد . خانوادم ناراحت میشن ولی الان دیگه تو 25 سالگی کم اوردم . مگه میشه بدون محبت زنده موند؟ بارها تو خونه بودم مشکل داشتم درد داشتم یکبار حال منو نپرسیدن اره دیدم همینجا دیدم مادری نوشته بود از دخترم متنفرم وقتی حرف میزنه میگم چقدر حرف میزنی یاد مامان خودم افتادم همیشه از 7 سالگی چون فکم یکم جلو بود میگفت زیاد حرف میزنی برا همینه(:

🌸

نقاط قوت و خوبیای مامانتو بنویس در مورد خودت و کلا خودش

مامانم اصلا مامان بدی نیست من خواهر برادرای دیگه هم دارم . زبانزده تو پیگیری کارای بچه هاش. مخصوصا هم که ما ترکیم عاشق پسراشه جونشو میده. خواهرمم دوست داره. همه کار میکنه خیلیم زحمت کشه من منکرش نیستم فقط از من خوشش نیومد از اول

🌸

مامانم اصلا مامان بدی نیست من خواهر برادرای دیگه هم دارم . زبانزده تو پیگیری کارای بچه هاش. مخصوصا ه ...

خب حالا چندمورداز خوبیاشو در مورد خودت بگو هرچی به ذهنت میاد؟؟

تا اینجاش که خیلی زن خوبیه

بیخیال بهش دامن نزن حالا که نداری میخای چکار کنی خودتو سرگرم کن

من صبح تا شب سر کلاسم یا درسم یا بیمارستان. سرگرمم ولی خب بدون محبت زندگی من جه فایده داره؟ هر روز میگم من تلاش میکنم یا اینکارا رو میکنم که چی؟ کی ببینه ؟

🌸

من صبح تا شب سر کلاسم یا درسم یا بیمارستان. سرگرمم ولی خب بدون محبت زندگی من جه فایده داره؟ هر روز م ...

خودت از همه مهمتری 

فرض کن کسی رو نداری