2777
2789

صبر کن ببینیم پزشکیان رفته آمریکا چیکار میکنه

گوش به زنگ باش

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من هیچی سر در نمیارم که حبابه یا نرخ اصلی ولی اگر سود طولانی مدت میخوای طلا بهت میده ولی برای یکی دو ماه روش حساب نکن من عید طلا خریدم 9500 فرداش ریزش کرد شد 8 پس فرداش شد 7500 تا 6 هم اومد

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

نخر ، طلا خریدن زمانی خوب که تو قیمت های پایین بخری و موقع فروش سود آنچنانی کنی الان بالای 9 تومن خی ...

شوخی میکنی که،  تو آمریکا زندگی میکنی

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
ببین من هیچی سر در نمیارم که حبابه یا نرخ اصلی ولی اگر سود طولانی مدت میخوای طلا بهت میده ولی برای ی ...

جدی عید رفت رو نه و نیم؟؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بخر

امروز بخری بهتر از فرداس

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak