2777
2789
مگه من گفتم منم منم کردی؟ شما گفتی ۳۳سالشه منم گفتم بله اتفاق خاصی افتاد؟؟چیشد؟؟اسمون به زمین اومد؟؟ ...

آره اتفاق خاصی افتاد 

میدونستم میخوای چی بگی 

وقتی درمورد چیزی حرف زده نمیشه 

بحثشو وسط نمیکشن 

خوشبخت باشی 

اونم خوشبخت باشه 

هر کسی اختیار خودشو داره 

منم نظرمو گفتم 

نیازی به حمله نیست دختر!

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

آره اتفاق خاصی افتاد میدونستم میخوای چی بگی وقتی درمورد چیزی حرف زده نمیشه بحثشو وسط نمیکشن خوشبخت ب ...

😐دختر فقط سنشو پرسیدم چی میگی میخواستم چی بگم مثلاا؟؟ یه سوال ساده بود همین چرا بزرگش میکنی و گارد میگیری خوب نگو 😂😂😂😂😂😂

‹می‌خواهمت‌باتمام‌تاروپودوجودم♥✨›ناشناس‌من🥹🫁https://daigo.ir/secret/21761993846

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐دختر فقط سنشو پرسیدم چی میگی میخواستم چی بگم مثلاا؟؟ یه سوال ساده بود همین چرا بزرگش میکنی و گارد ...

قشنگم؟

به تو چ ربطی داره؟

گارد نیست

چون حمله ای و تهاجمی هستی اینطور فکر می‌کنی 

ک البته بهت حق میدم

کافر همه راه ب کیش خود پندارد 

اما ن گارد دارم و نه حمله 

کاملا عادی 

در گفتگوی دو نفر 

اونجا بحث اختلاف سنی زیاد بود خودت سن ها و اختلاف رو گفتی 

من فقط پرسیدم عقدی یا عروسی

که اونم مشخص بود که عقدی اما خواستم مطمئن بشم 

و اینکه سوال پرسیدی 

جواب منم اینه

به شما ربطی نداره گلم🤍

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

قشنگم؟به تو چ ربطی داره؟گارد نیستچون حمله ای و تهاجمی هستی اینطور فکر می‌کنی ک البته بهت حق میدمکافر ...

من اومدم جواب شمارو تو اون تایپکی که قفل شد بدم شما خودت پرسیدی سن خواهرت چقدر سن تو چقدر سن شوهرت چقدره  پس به شما هم ربطی نداشت اختلاف سنیمون اگه میدونستی عقدم نمیپرسیدی که😂😂😂

من به کسی حمله ای نکردم درست حرف بزن  سوال پرسیدم جنبه نداری پس چرت و پرت نگو اونی که حمله میکنه شمایی نه من یه دور جوابات رو بخون متوجه میشی ! الان مشخص شد چه جور ادمی هستی و دیگه نمیخوام باهاتون ام کلام بشم! روز خوش 

‹می‌خواهمت‌باتمام‌تاروپودوجودم♥✨›ناشناس‌من🥹🫁https://daigo.ir/secret/21761993846