2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بگردی دیگه. 

طلا جوری نیست بگم برو. فلان پاساژ فلان مغازه از فلان کار داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الفاظ زشت؟؟ شما میگی ده ها فرق دارن و... منم گفتم با جامعه شرایط خودشو وقف میدن همین عقب مونده که نیستن بمونن تو دوران ۷۰ یا ۶۰😐😂

عزیزم من خودم رفتم رفتم پیش مشاور درسته یسری چیزامون فرق داست و اشتراکاتیم داشتیم! برای ایشونم همینطوره چه اخلاقی چه شخصیت چه اعتقادی و و و بلاخره همه ادما یه چیز مشترکی دارن بینشون و اختلاف نظر هم پیش میاد چون سلیقه ها متفاوته! من الان با خواهرم دو سال اختلاف داریم سر خیلی چیزا باهم اشتراک نظر داریم ولی خوب یسری چیزارم اون دوست داره من ندارم و برعکس بالاخره پیش میاد دیگه😐

تایپک قعل شد 

‹می‌خواهمت‌باتمام‌تاروپودوجودم♥✨›ناشناس‌من🥹🫁https://daigo.ir/secret/21761993846

الفاظ زشت؟؟ شما میگی ده ها فرق دارن و... منم گفتم با جامعه شرایط خودشو وقف میدن همین عقب مونده که نی ...

چندسالته؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

خواهرم؟؟ ۱۸

خودت بیست سالته؟با ی مرد۳۳ساله ازدواج کردی؟

چند ساله ازدواج کردی؟عقدی یا عروسی؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

خودت بیست سالته؟با ی مرد۳۳ساله ازدواج کردی؟چند ساله ازدواج کردی؟عقدی یا عروسی؟

بله، راضیم خدارو شکر خوبه و خیلی درکش بالاس و پختس عقدم 

بله، راضیم خدارو شکر خوبه و خیلی درکش بالاس و پختس عقدم

هر وقت رفتی و چند سال زندگی کردی زیر یک سقف 

بعد میتونی در این مورد چیزی بگی 

چند وقته عقدی؟زیر یکساله؟

هر وقت رفتی و چند سال زندگی کردی زیر یک سقف بعد میتونی در این مورد چیزی بگی چند وقته عقدی؟زیر یکساله ...

اگه بد از همین الان نشون میداد ما شیش هفت ماهم تو دوره اشنایی بودیم  نزدیک یکسال هم هست عقدیم صحبت یکی دو روز نیست شناختمش بله درسته زیر یه سقف بهتر همو میشناسیم ولی هم الانه که خوبه بعد زندگیم انشاالله همینجوری بمومه قرار نیست بعد ازدواج همه تغییر کنن که بله میدونم یسریا تغییر میکنن هر وقت رفتیم زیر یه سقف مشخص میشه نمیخوام از الان انرژی منفی بودم  به خودم شما شوهرتون چند سالشه؟! 

اگه بد از همین الان نشون میداد ما شیش هفت ماهم تو دوره اشنایی بودیم نزدیک یکسال هم هست عقدیم صحبت ی ...

ان شالله خوشبخت باشی 

بهت ک گفتم هر وقت زیر ی سقف رفتی بگو

چیکار ب شوهر من داری؟

مگه من شوهرم شوهرم یا منم منم کردم؟!😂

ان شالله خوشبخت باشی بهت ک گفتم هر وقت زیر ی سقف رفتی بگوچیکار ب شوهر من داری؟مگه من شوهرم شوهرم یا ...

مگه من گفتم منم منم کردی؟ شما گفتی ۳۳سالشه منم گفتم بله اتفاق خاصی افتاد؟؟چیشد؟؟اسمون به زمین اومد؟؟ منم کنجکاو شدم بدونم سن شوهرتو چقدره همین! اتفاق خاصی نمیخواد بیوفته که نترس شوهرتو نمیخورم😂😂😂