2777
2789
عنوان

فهمیدم دخترم دوس پسر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2640 بازدید | 89 پست

وااای دخترته چجور دلت میاد ولش کنی  تو این برهه حساس؟؟؟ یعنی براش نرفتی خرید جهاز و عروسی

دختر اینجور مواقع ب مادر احتیاج داره هررر چند بد باشه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خودت همینو بهش نگفتی؟مگه خودت راهکار ندادی نگفتی حمایتت نمیکنیم خودت انجام بده؟خب همینکارو کرده چرا ناراحتی

دختر ۲۵ ساله هم بچه نبود که. سنش به حدی رسیده بود که خوب و بد رو تشخیص بده. 

آفرین به دخترت که اینهمه با جرات و با عرضه است اجازه نداد براش تصمیم بگیرن مستقلانه تصمیم گرفته با اینکه خانواده قضاوتش کردن و پشتش خالی کردن ولی خیلی با قدرت و جسورانه راه خودشو ادامه داد..وقتی میگی دخترت کار رسمی داره و برای خودش ماشین گرفته یعنی لات نبوده آگاهانه انتخاب کرده و دختر فهمیده و با کمالاتیه به کی رفته این اخلاق و روحیه؟

بره عروسی دخترش 

مادر پدرا باید تفاوت نسل ها درک کنن

همنجوری خودشونم نظرشون با پدر مادرشون فرق داشته

حتی اگه میدونی انتخابش اشتباهه باید بری عروسیش بچه  ها رو فقط باید راهنمایی کرد حق تحمیل نظر رو نداریم چون فقط به این دنیا آوردیمش

چ داماد لاتی شد ک بعد چندسال با هم خونه خریدن و جهاز خرید و عروسی گرفتن و تو اینهمه سال هم دخترت اصلا پشیمون نشده۰؟

مطمئنی حق باهاته؟

بنظرم اگ اگ واقعا طرف بی شخصیت نیس بیخیال لجبازی با بچت شو 

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

طفلک اون دختر با این خانواده سمی! من جاش بودم عروسی هم دعوتت نمیکردم.

احترام گذاسته بهتون همون لباسو بگیر ارایشگاه برو مثل یه مهمون برو و بیا.حرف و حدیثی هم پیش نیار که پشیمونش کنی.

ضمنا من احتمالا همسن خودتم فکر نکن از رو خامی و بچگی نظر دادم.

خب مطمعنید که دومادتون پسر خوبی نبود؟؟ یا فقط بعد مادیش رو در نظر گرفتید

وقتی فهمیدیم دوس شدن دخترم خیلی اصرار کرد ببینمش ولی من گفتم نمیخوام ببینم و خب دلیل منم این بود کسی که ۳ ۴ سال با دختر من حرف زده یعنی با همه حرف زده و آدم درستی نیس