2777
2789
عنوان

اومدم امتحان شهری بدم توروخدا نفری یه صلوات میفرستین واسم قبول بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 67 پست
سرهنگت همیشه همونه یا عوض میشه ؟ لعنت بهش جلسه تمرینیم نوشته؟

سری قبلی هم همین بوده تاحالا چن تا دیگه ام بودن این دفعه دفعه سوم میشه ک دارم با این سرهنگه میرم

جلسه تمرینی فقط دفعه اول ک رد شدم اجباری بود بقیش اختیاری، تمرینی هم فایده نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا قربونت بشم مرسی از انرژی مثبتت😍

حتما قبول میشی 

استرس نداشته باش

رفتی آزمون 

باکسی هم صحبت نکن

دور واستا تا نوبتت بشه

اسمتو که صدا زدن

برو جلو

تو میتونی 

ان شاالله قبول شدی اومدی.

منو تک کن

از خوشحالی شما ،خوشحال بشم

شهری سخته ؟ من تازه آیین نامه دادم برعکس شما من قوانین یادم می‌ره پارک دوبلم خوب در میاد 😂

منم دفعه اول دوبلم خوب بود

اره یکم سخته ک من تا الان رد شدم ولی آدمایی هستن ک بار اول و دوم قبول میشن همین الان دونفر سری دومشون بود قبول شدن

ببین اصلا به جناب سروان فکر نکن استرس بگیری خیلی راحت و ریلکس باش نفس عمیق بکش 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

😅😅😅منظورم اینه پارک دوبل نگیره

خخخ  اینو ازهمه میگیرن خاهر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.