2777
2789

من لیسانس معماری هستم دو سال کارکردم بعد علاقه نداشتم ول کردم ، چند ساله کار نمیکنم ، راستش همچین پولیم نمیدن ک کارکنم ، یعنی باید حرفه ی باشی تا درامد بالا داشته باشی ، بیرونم ک ب کارای ک مربوط ب رشتم نیس نرفتم . خلاصه فامیل اشنا هرکی مهمون میاد هی میپرسن چیکار میکنی ! اقا من کار نمیکنم ب چ زبونی بگم ! مگه همه دخترا کار میکنن ! ول کن من نیستن ! 

هی دوس دارن نظر بدن ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ

صرفا بگو کار نمیکنم🤷‍♀️

ولی حیفه

من خودم ارشد معماریم، اینم که میگی حرفه ایا درآمد دارن درست میگی، من حرفتو تصحیح میکنم میگم سابقه دار ها درآمد دارن

ولی به هر حال کی بوده از اول سابقه داشته باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
هیچصرفا بگو کار نمیکنم🤷‍♀️ولی حیفهمن خودم ارشد معماریم، اینم که میگی حرفه ایا درآمد دارن درست میگی، ...

رشتتون مربوط میشه به دکوراسیون داخلی ؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

شعار استقلال دخترا و خانما واقعا بی رحمانه ترین چیز بود  در حق زنها ،  هم خانه دار عالی باشی 

هم مادر عالی 

هم همسر عالی 

هم سرکار بری و مستقل باشی 

هم ورزش کنی و خوشتیپ باشی 

هم زیبا باشی این همه فشار نابودمون داره میکنه ،

یکی هم که نمیخواد کار کنه اینجور تحت فشاره 

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

خفه شو😐

@niniyar‍ من جواب این کاربر رو نمیدم خودتون پیگیری کنید ببینید درجواب پست مودبانه من چی نوشته فکر کنم مشکل روحی روانی داره

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

هیچصرفا بگو کار نمیکنم🤷‍♀️ولی حیفهمن خودم ارشد معماریم، اینم که میگی حرفه ایا درآمد دارن درست میگی، ...

والا دختر خالم بعضی وقتا میگه بیا برو فلان جا صندوقدار میخواد انگار ک من از بی پولی دارم هلاک میشم ! یکی میگه منشی شو یکی … دیونم کردن دیگه . من مهندس بیکار باشم نمیرم اون شغل ها . 

یکی میگه برو سرکار شوهر پیدا کن 

اصلا علاقه عجیبی دارن ک تو زندگی من دخالت کنن

خفه شو😐

@niniyar‍  لطفا بیایید رسیدگی کنید پست منو بخونید من چی نوشتم این کاربر بی ادب چی نوشته لطفا این ادمهایی که مشکل روحی روانی دارن از کف سایت جنع کنید