2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 32 پست
خیلی وقتا به قیافش نمیرسه کل صورتش جوش سر سیاه داره منم خب بخاطر سنم صورتم کمی جای جوش داره در حد سه ...

😐😐😐خب زودتر میگفتی دختر.

عزیزم این مشکل خودشیفتگی و خودخواهی شدید داره.

یکم جدی باهاش صحبت کن و بگو باهات کنار نمیام و برو.

ضعیف جلوه نکن که فکر کنه ادم گنده ایه نه راحت بهش بگو و برو. این توصیفی که تو کردی ارزش نداره اعتماد پدرتو از دست بدی بخاطرش.

یعنی چی که تو زشتی😐😐کسی که یکیو دوست داشته باشه محاله چنین چیزی بگه.

اینکه سردرگمی و میترسی پشیمون بشی طبیعیه، میتونی به حاله الانت توجه کنیآیا واقعاً دلت با این رابطه ه ...

از رو دلسوزی باهاشم میترسم کارما پس بدم از اینم که نفرینم کنه یا حالش بد بشه خیلی میترسم چون واقعا پسر خوبیه سالمه و اهل خیانت نیست من دلم باهاش نیست دیگه اگه بابام بفهمه منو میکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐خب زودتر میگفتی دختر.عزیزم این مشکل خودشیفتگی و خودخواهی شدید داره.یکم جدی باهاش صحبت کن و بگو ...

ولی از رل سابقش همیشه میگه که خوشگله خاهرش خوشگله ولی  خراب بود آدمیه که قصم دروغ خوردن براش راحته به نظرت صب بهش چی بگم؟یه چیزی بگو بفهمه که بدون دلیل نرفتم

هم خانوادم هم دلم میخاد تنها باشم ۱۷

سنت خیلی کمه 

منم تو این سن یه بار همچین استباهی کردم سر دلسوزی باهاش موندم ولی به شدت پشیمونم جوری شد که اخرش خودم خیلی اذیت شدم 

میگن هر جا دلت بسوزه ..ت میسوزه 

ببخشید ولی واقعا همینه 

به فکر خودت باش 

ولی از رل سابقش همیشه میگه که خوشگله خاهرش خوشگله ولی خراب بود آدمیه که قصم دروغ خوردن براش راحته ب ...

این سرتاپاش ایراده والا. عکس و اینا که دستش نداری اینی که من میبینم راحت حرف تو دهن بقیه میزاره و پشتشون حرف میزنه. بگو نمیتونم با اخلاقات کنار بیام من مامانم و خانوادم برات در اولویتن و تا حالا از گل نازکتر بهم نگفتن اونوقت تو منو هم مقایسه کردی هم کلی عیب روم گذاشتی و ادعات میشه دوستم داری من نمیتونم با همچنین آدمی اصلا کنار بیام. لطفا یکم قوی باش این ادم خیلی خودخواه و لوسه🤦🏻🤦🏻

این سرتاپاش ایراده والا. عکس و اینا که دستش نداری اینی که من میبینم راحت حرف تو دهن بقیه میزاره و پش ...

چرا عکس دو نفره داریم تو گوشیش ولی آدم ترسوییه اهلش نیست بخاد کاری کنه

عشق های که از پی رنگ بود عشق نبود این پسر هیجان فقط هورمون دوپامین داره ترکش کن بذار یه خواستگار خوب بیاد الان همه تو فاز پارتنر گیر کردن کار ملت شده ساعتی عوض کردن آخه الان وقتش نیست مدل که نباید اکسپلورری زد 

این سوالات رو برای خودت جواب بده بعد متوجه میشی چیکار باید بکنی

وقتی پیششم حالم خیلی خوبه و هیچ استرسی ندارم

بودن با این شخص بهم اعتمادبنفس میده

احساس میکنم میتونه منو درک کنه و منو بلده

وقتی ناراحت میشم زود میفهمه و از دلم درمیاره

چه ویژگی داره که من جذبش شدم

اینده مو باهاش میبینم

اگه پدرم بفهمه اعتماد پدرم نسبت به من برای یه شخص باارزش و حس خوبی که داشتم از دست رفته یا برای یه دوستی ساده یعنی ارزشش رو داره یا نه