2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

199 بازدید | 32 پست

من حدود ۸ماه پیش با یه پسر آشنا شدم و اینم یگم که شرایطم خیلی خیلی سخته تک فرزندم مامان بابام حساسند خیلی نمیتونم اونو ببینم کنار اومده و اطمینان کامل دارم که دوسم داره من نمیخاستم اول بگم بهش که دوسش،دارم خاستم صبر کنم اما دوستم یکاری کرد مجبور بشم بگم اما الان برام خیلی ریسکه باهاش بمونم قبلا فهمیدن خانوادم خیلی اذیت شدم بابام بهم اعتماد کرده این بار یه حسی دارم یه روز دوسش دارم یه روز نمیخامش دلم براش میسوزه عذاب وجدان دارم که اونو وابسته خودم کردم پسر خیلی خوبیه اما نمیدونم چه مرگمه دلم باهاش نیست دیگه میخام ولش کنم ممکنه یکی از من بهتر اومد که بتونه همیشه ببینتش و میترسم خودم پشیمون بشم عذاب وجدان بگیرم میترسم حالم خوب نیست کمکم کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتتون ۱۷؟؟؟دلت میخواد تنها باشی که یعنی اگه الان دیگه ازش خبر نداشته باشی برات مهم نیست و بهش فکر ن ...

نه اون ۲۲سالشه 

اره یه همچین چیزی اما میترسم پشیمون بشم بخام برم سمتش

نه اون ۲۲سالشه اره یه همچین چیزی اما میترسم پشیمون بشم بخام برم سمتش

تو از احساس اون مطمئنی اما از احساس خودت نه. این مشکلته. و البته بهت حق میدم چون این سن خیلی نوسان احساسی داره ولی بشین فکر کن ببین اگه همین الان دیگه جوابتو نده و بره چه حسی پیدا میکنی

تو از احساس اون مطمئنی اما از احساس خودت نه. این مشکلته. و البته بهت حق میدم چون این سن خیلی نوسان ا ...

میفهمم واقعا نمیخام بعد من درگیرم باشه یا حالشو بد کنم هیچ وقت نمیدونستم همچین حسی میگیرم وگرنه سمتش نمیرفتم چجوری برم که ناراحت نشه؟

میفهمم واقعا نمیخام بعد من درگیرم باشه یا حالشو بد کنم هیچ وقت نمیدونستم همچین حسی میگیرم وگرنه سمتش ...

خودتو گول نزن رفتن، رفتنه هرجوری بری اون درد میکشه.

چرا حس می‌کنی دوسش نداری دلیلت چیه؟

خودتو گول نزن رفتن، رفتنه هرجوری بری اون درد میکشه.چرا حس می‌کنی دوسش نداری دلیلت چیه؟

چون میترسم بابام بفهمه حوصله دردسر ندارم بابام بفهمه بدبختم دیگه بهم اعتماد نمیکنه و اینم که اون به خودش نمیرسه حس میکنم مد نظرم نیست یا توقع های زیادی دارت خیلی گیر مژده بچس قهر میکنه میره

چون میترسم بابام بفهمه حوصله دردسر ندارم بابام بفهمه بدبختم دیگه بهم اعتماد نمیکنه و اینم که اون به ...

اول بهم بگو یعنی چی به خودش نمیرسه و توقعش چیه خیلی مهمه..و اینکه اینکه قهر میکنه یعنی به بلوغ عاطفی نرسیده.

اول بهم بگو یعنی چی به خودش نمیرسه و توقعش چیه خیلی مهمه..و اینکه اینکه قهر میکنه یعنی به بلوغ عاطفی ...

خیلی وقتا به قیافش نمیرسه کل صورتش جوش سر سیاه داره منم خب بخاطر سنم صورتم کمی جای جوش داره در حد سه چهار تا بعد همش مسخره میکنه یا قیافم خوبه هاا همه تعریف میکنن اما میگه تو زشتی لحنشم جدیه مسخره میکنه همش خودش دهنش بو میده 

میگه من از پدر مادرت باید مهم تر باشم یبارم گفتم مامانم از تو مهم تره قهر کرد یا میگه وظیفته کل وقتت واسه من باشه

اینکه سردرگمی و میترسی پشیمون بشی طبیعیه، میتونی به حاله الانت توجه کنی

آیا واقعاً دلت با این رابطه هست یا بیشتر از روی عادت و دلسوزیه؟ اگر مطمئن نیستی، به خودت زمان بده و یکم فاصله بگیر تا بتونی از بیرون نگاه کنی

پشیمونی همیشه ممکنه ولی موندن توی رابطه‌ای که مطمئن نیستی هم به همون اندازه میتونه پشیمونی بیاره

مهم اینه که تصمیمی بگیری که آرامشت رو بیشتر کنه، نه اضطرابت رو