2777
2789
اصلا نمیدونم چی بگم چطوری بگم

وااااا شوهرته‌ها... یعنی چی که چی بگم؟

برو بچسب بهش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب رومم نمیشه

شوهره دیگه رو شدن نداره یکی دو بار بکی عادی میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شوهر منم وحشتناک سرده خسته شدم شده یکماه زابطه نداشته باشیم 45 سالمه 25 ساله ازدواج کردیم

همسرت چند سالشه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

عزیزم سن خودتون و سن و قدمت ازدواج تون رو عنوان کنید بعد راهنمایی بخواهید

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم.. 

کلی مرد زنما بھم درخواست دادن باورت میشہ

همچنین

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچها منظورتون چیه که روتون نمیشه از شوهرتون درخاست رابطه کنید. من مجردم ولی همیشه تصو میکنم شوهرمو با لباسای .... سوپرایز کنم.

یعنی رابطه ها تو متاهلی فقط... هست؟ لب گرفتن و معاشقه خالی چی؟ 

وقتی انقد رودروایسی داره آدم پس اصلا چرا شوهر ونه که با شوهره هم رودروایسی بگیره

کلا تصورم راجع به ازدواج نیست و نابود شد

یا شما خیلی معصومین یا من خیلی منحرفم....

اینجوری باشه عمرا ازدواج کنم

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟