الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙