2821
2789
عنوان

میخام شوهرمو امتحان کنم نظرتون چیه

260 بازدید | 29 پست

به شوهرم خیلی اعتماد دارم ولی چن وقته به سرم زده امتحانش کنم ولی نه تلفنی...یه نفر حضوری مزاحمش شه و بهش نخ بده ببینم عکس العملش چیه

شاید بعضی هاتون بگید نه زندگیتو خراب نکن ولی گفتم طرفمو بشناسم حالا اینی که از طرف من میره مزاحمش نشه(البته هنوز نکیدونم چجوری یکیو پیدا کنم که با این مسائل مشکل نداشته باشه و قبول کنه😂)یکی دیگه حتما مزاحمش میشه(دیگه متاسفانه بعضی خانوم ها با بعضی حرکات آبروی هرچی زن هست بردن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخیال. شک ناراحتی اختلاف قهر فاصله تنفر بدبینی میاره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بیخیال. شک ناراحتی اختلاف قهر فاصله تنفر بدبینی میاره

بله ولی متاسفانه من چند وقته همین حس هارو دارم و گفتم یا با اینکار موفق میاد بیرون و بد بینی ام از بین میره یاهم دیگه میشناسمش و جدا میشم

خب فکر کن شناختیش؟! بعدش چی؟

میخوای جدا شدی مثلاً اگه بد شد ؟

خب آیا فکر کردی شاید اینی که میفرستی مزاحمش بشه به دلش نشینه و اتفاقی فکر کردی بخاطر وفا دار بودنش بوده؟!

بعد فکر اصلا بهت ثابت شد همچین آدمیه که نخ بده بعد میخوای بری به روش بیاری که وقیح بشه روتون توی روی هم باز بشه؟ بعد تازه بعضی مردا فکرشون درگیره این چیزا نیست اصلاً ولی ممکنه با این ماجرا بندازش تو خطر 

بابا طرف انسانه بودن عاشق ترین آدما که خیانت کردن طرف معصوم نیست که تو بخوای مطمئن شی هیچکاری نمیکنه هیچ اطمینانی واسه هیچکس وجود نداره 

هیچوقت نمیتونی آدمیو پیدا بکنی که صد در صد مطمن باشی کاری نمیکنه پس زندگیتوبکن

کاربری دست دو نفره دوستان

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز