2777
2789
عنوان

حق بامنه یا اونا

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با سفرشون مشکلی ندارم والا خودشون دعوتش کردن بعدم احترام گذاشتن بلد نیستن نمیرفتن میمردن

یعنی یه کاره مادرتو دعوت کردن خونشون 

بعد گفتن ما میریم سفر تو بشین خونمون تا برگردیم؟؟؟؟

مادرت شهر دیگه زندگی میکنه؟؟؟

الان من شدم مقصر خواهر بگم میگه چیکار کردی برا خانواده

بگو کاریم نکردم حداقل بی حرمتی نکردم بگو تو که پسری دیدیم چیکار کردی از من دختر توقع داری البته الان عرضه دخترا خیلی بیشتره فقط برای اینکه ساکت بشه بگو

یعنی یه کاره مادرتو دعوت کردن خونشون بعد گفتن ما میریم سفر تو بشین خونمون تا برگردیم؟؟؟؟مادرت شهر دی ...

اره ۵۰۰کیلومتر فاصله داره بعد از دوسال الان اومده خونشون سه روز می نیست که اومده

بگو کاریم نکردم حداقل بی حرمتی نکردم بگو تو که پسری دیدیم چیکار کردی از من دختر توقع داری البته الان ...

حرفی که برا زدن ندارع اینارو میگه من با دختر بودنم کم برا مامانم نذاشتم بعضیا لیاقت ندارن زنش لایقشه

اره ۵۰۰کیلومتر فاصله داره بعد از دوسال الان اومده خونشون سه روز می نیست که اومده

واااا چه بی فرهنگ ببخشیدا 

والا ما میریم خونه برادرم که شهر دوره زن داداشم حتی تلفن صحبت نمیکنه زیاد به حرمت اینکه مهمان داره و به مهمانش بی حرمتی میشه

واااا چه بی فرهنگ ببخشیدا والا ما میریم خونه برادرم که شهر دوره زن داداشم حتی تلفن صحبت نمیکنه زیاد ...

والا همه اینجورین 

من مادر شوهرم اینجا بود شوهرم مرخصی نداشت فک کن دعوا میکردیم سر این که مرخصی بگیر بیا بریم بگردونیم مادرتو بهش خوش بگذره

واااا چه بی فرهنگ ببخشیدا والا ما میریم خونه برادرم که شهر دوره زن داداشم حتی تلفن صحبت نمیکنه زیاد ...

من به کارما اعتقاد دارم دلمم پاچه مادر گناه داره خیلی وقتا مادر شوهرم ناراحتم میکرد باز بهش خوبی میکردم که خداروشکر خدا بهم برگردوند