2777
2789
عنوان

جشن نامزدی خواهرم

387 بازدید | 19 پست

میخوام برم نامزدی خواهرم شهری دیگه س، شوهرم، اعصاب نداره وبهانه گیره،،بعدبهش گفتم ازقبل که نامزدی دعوتیم،،حتی پیامش هست بهش زنگ زدن پدرم وحتی پدرنامزدخواهرم ،،که  آقادعوتش محترمانه باشه حتما،،الان میگه من فکرکردم عقده گفتم میام،،ولی چون گفتم میام میام آخرش وحالت های عصبانیت وبهانه گیری داره من الان داداشم داره میره به نظرتون، بچه هابزارم پیش شوهرم،  باداداشم برم،گیرکردم دودلم//امشب سرچیزایی مختلف ومسخره،گیرمیدادوبهانه گیری میکردغیرمسقیم میگه راضی نیست بیادچیکارکنم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو حتی شده به خاطر خواهرت...

شوهر خواهر منم برای جشن نامزدیه من هعی بهانه میگرفت و خواهرمو نمیاورد با اینکه خونه هامون نزدیک هم بود تقریبا و خواهرم با مهمون ها مثل مهمون ها اومد و با مهمون ها رفت🫠🫠

مستقیم و با زبون خوشبگو برام این مراسم مهمه دوست دارم توهم باشی اما اگر حس خوبی نداری اشکال نداره م ...

بهش اینوگفتم،،گفتم شماخودت براخودت تصمیم میگیری هرجورصلاح میدونی وراحتی همونوانجام بده باخودشش درگیره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه هاتم ببر ، چرابزاری پیش شوهرت

نمیزاره ببرم

تو همچین مراسمی با شوهرت بروبلاخره احترام گذاشتن دعوتش کردن نره دو روز دیگ آدم حسابش نمیکنن دردش بیش ...

الان عروسی پسره پسرخاله اش دعوته ازالان کلی برنامه چیده ،،

تو همچین مراسمی با شوهرت بروبلاخره احترام گذاشتن دعوتش کردن نره دو روز دیگ آدم حسابش نمیکنن دردش بیش ...

الان عروسی پسره پسرخاله اش دعوته ازالان کلی برنامه چیده ،،