2777
2789

باهم زندگی میکنیم توی خونه سه طبقه الان دیدم در باز شد و صداشون اومد یه هفته رفته بودن مسافرت ، همین الان برگشتن فردا باید برم ببینمشون از الان عزا گرفتم اصلا از جمعشون خوشم نمیاد همش کم محلی میکنن اصلا منو حساب نمیکنن نگاه از بالا به پایین دارن میرم خونشون اینقدر معذب میشم که حد نداره همش دوست دارم زمان بگذره برگردم خونمون قبل مسافرتشون هم ازشون دلخوری داشتم مجبورم که فردا برم ببینمشون از الان ناراحتم و استرس دارم که چه رفتاری می‌خوان بکنن شوهرم گفت فردا حتما برو سربزن ،بخاطر شوهرم مجبورم برم چون بامن اخلاقش خوبه و نمیخوام بینمون اختلاف بیفته فقط نمی‌دونم این احساس بد رو چه جوری کنترل کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک نیم ساعت برو با خوشرویی و بعد برو خونت یا با همسرت برو بهتره

همسرم فردا شب میاد خونه ، ما با هم توی خونه هستیم منو حتما صبح توی حیاط میبینن برای همین باید زودتر برم خونشون وگرنه خودمم دوست دارم باشوهرم برم اصلا تنهایی دوست ندارم برم خونشون ولی مجبورم

غذاتو بزار که بوی غذا راه بیفته بعدم یه سر برو فوری برگرد بگو غذام روی گازه

آره همین کار میکنم فقط نیم ساعت میرم سر میزنم که فقط شوهرم اومد بهش بگم رفتم و سر زدم 

نمیدونم والا ولی اجباری نیست بری حتما حالا بزار شب بشه یکساعتی همراه شوهرت برید سر بزنید بهشون و برگ ...

می‌دونم شوهرم شب بیاد میگه تا الان نرفتی یه سربزنی و غر میزنه وگرنه خودم دوست داشتم با شوهرم برم 

شب با همسرت برو بزار کم محلیای اونارو ببینه حداقل خیالش بابت تو راحت شه

شوهرم می‌دونه ولی میگه خانوادم هستن بزرگم کردن احترامشون واجبه حالا پدر شوهرم اخلاقش خوبه ، ولی خواهر شوهرام و تازگیا مادرشوهرم خیلی توی قیافه هستن 

احسنتمن ۱۸سال توی یک ساختمون بودمامان از این اجبارها

خیلی بده اصلا وقتی میرم خونشون استرس میگیرم حالم بده تا لحظه ای که بیام خونمون ، متاسفانه حیاط مشترکه هر روز همدیگرو میبینیم ولی جاریم خونش جداس باهاشون قطع رابطه کرده راحته