2777
2789

داشتم یه کلیپ میدیدم درباره جنایتی که ژاپنی ها یه دوره در حق چینی ها کردن

ببخشید حالتونو بد میکنم

نوشته بود پزشک های ژاپنی روی زندانی ها تشریح رو به صورت زنده ( یعنی انسان کاملا به هوش) انجام میدادن تا عملکرد اعضای بدن رو ببینن

یه لحظه با خودم گفتم خب بعضی وقتا برای پیشرفت علم پزشکی، یه همچنین کارایی شاید باید میشده وگرنه چجوری میفهمیدن تو بدن چه خبره؟  

بخدا الان خجالت میکشم

یعنی اون لحظه عمق این جنایت فجیع رو درک نکردم، الان تعجب میکنم اصلا چرا باید یه همچین طرز تفکری داشته باشم حتی برای یه لحظه؟ 

شده از این فکرای وحشتناک شمام داشته باشین؟ 

وسواس الکیه یا سلامت روان یه چیزیش هست؟😔😔

من همینجوریش ترس از دیوانه شدن و اسکیزوفرنی دارم😔

بنظرم شما فقط وسواس داری وگرنه یه فکرایی گاهی ممکنه به سر آدم بیاد، و اونقدرا مهم نیست، فکوس کردن نیاز نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بنظرم شما فقط وسواس داری وگرنه یه فکرایی گاهی ممکنه به سر آدم بیاد، و اونقدرا مهم نیست، فکوس کردن نی ...

اره وسواس که دارم و تحت درمانم

پس طبیعیه؟ 

بخدا یه لحظه از خودم ترسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره وسواس که دارم و تحت درمانمپس طبیعیه؟ بخدا یه لحظه از خودم ترسیدم

آره

فکرشو نکن

هر فکری اومد بذار بیاد و بره و بگذره

دقیق نشو توش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

هوووف چقدر سخت گرفتی به خودت

هممون یه نیمه تاریک داریم که جزعی از ماست

و باعث میشه این افکار گاهی وقت ها از ذهن آدم رد بشه

این طبیعت و اقتضای آفرینش‌ ماست

نمیشه باهاش جنگید فقط باید کنترلش کرد ،

همینکه بعدش آگاه بودی که فکر بدی بود و فورا نفی کردی فکرتو یعنی شما یه انسان نازنین و خوش قلبی 

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
فکر کنم عادیهههه

الان یه خانمی هم گفت وسواسه

من ترس شدید از دیوانه شدن دارم که روانشناسم رفتم

یا همچنین چیزی پیش اومد گفتم نکنه دارم روانی میشم یا چمیدونم آدم بدیم و... کلی چرت و پرت