2777
2789
عنوان

دلم میخواد دیگه غیبت نکنم

590 بازدید | 24 پست

ولی نمیتونم و نمیشه

و دقیقاً همین چند دقیقه پیش در مورد یه غریبه تاپیک زدم🤦🏼‍♀️

ماجرای تاپیک‌های پرنس و پرنسس هم که ۳و۴ تا از کاربرها دیدن رو در بین دوستام در دنیای واقعی هم زیاد بازگو کردم🤦🏼‍♀️

این مدت خیلی تلنگر خوردم که غیبت نکنم ولی نمی‌تونم خودم رو کنترل کنم

البته از اون مدل‌ آدم‌هایی نیستم که حرف میارن و میبرن و باعث بحث بین بقیه میشن ولی خب زیاد غیبت می‌کنم

مثلاً سالها بود که من در مورد شوهرسابقم زیاد حرف نمیزدم و حتی به خیلی‌ها که از هم دورتر بودیم می‌گفتم نامزدسابقم که دورتر محسوب بشیم و بازخواستی نباشه ولی این مدت خیلی درموردش حرف پیش امده و اونم پشت‌سر من حرف زده و دوست مشترکمون وقتی دید من خیلی عصبی شدم امد دفترم و یه فاجعه جدید رقم زد و اون مسخره کردن پارتنر همسر سابقم بود🤦🏼‍♀️که اصلاً ما هم رو نمی‌شناسیم و صرفاً توصیفات دوستم این همه فضای غیبت رو فراهم کرد

بعد بهش گفتم حالا من و شوهرم رو چقدر برای اون مسخره می‌کنی؟ 

و خب حقیقت هم همینه هرکس از جمع کم میشه غیبت‌ها پشت‌سر اون شروع میشه اما من دیگه خسته شدم از طرفی هم اگر همه‌ی دوستام رو خط بزنم در سن ارتباط گرفتن با آدم‌های جدید نیستم

دوستی‌های ما هم بدون یه‌سری چیزها که یکیش غیبته نمیشه

من الان دوتا بچه دارم که خودم رو در جایگاه نصیحت کردن اون‌ها نمی‌بینم

و هروقت میام به ویژه دخترم که سنش بیشتر هست رو بابت یه اشتباهی سرزنش کنم خجالت میکشم و نمیتونم

چون هنوز زورم به اصلاح کردن خودم نرسیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریم جان شما برون گرایی باید صحبت کنی تااروم شی وگرنه سختت میشه همون قدر که زیاد بازگو کردن مسائل برای درون گراها سخته!

بنظرم حرفاتو بیشتر جاهایی مثل همین جا که مجازی هست بزن هم سبک  میشی هم غیبت واگعی محسوب نمیشه (غیبت کیک)😂

اینجا انقدر بگو تا از بازگو کزدن اون مسئله سیر بشی دیگه حضوری نخوای  زیاد غیبت کنی 

درآخر م متاسفانه همه همینن جمع و‌دورهمی دوستانه و‌فامیل وباشه خواه ناخواه غیبت پیش میاد:/

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

مریم جان شما برون گرایی باید صحبت کنی تااروم شی وگرنه سختت میشه همون قدر که زیاد بازگو کردن مسائل بر ...

من اصلاً نمیتونم ساکت باشم😅

دوستام هم از من‌ بدتر

نرفتم مهمونی که شر نشه بعد غیبت‌های مهمونی از خودش طولانی‌تر شد🤣

شاید تنها دوست تقریباً ساکتم همون سوم راهنماییه

من اصلاً نمیتونم ساکت باشم😅دوستام هم از من‌ بدترنرفتم مهمونی که شر نشه بعد غیبت‌های مهمونی از خودش ...

یه کانال تو ایتا هس یادم بیار برات بفرستم چله ترک گناه و غیبت داره

البته خیلی سخته من هروقت گوش میدم یه دوماهی اوکیم دوباره شروع میشه🤦

پرنس عالیه برای غیبتولی اطلاعات نداره و میخواد اطلاعات کسب کنهو بعد از کسب اطلاعات دیگه ول نمی‌کنه🤣

بفهمه مایسری ناشناس پشت سوم راهنمایی ام غیبت میکنیم ...ذوق مرگ میشه😅

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

بفهمه مایسری ناشناس پشت سوم راهنمایی ام غیبت میکنیم ...ذوق مرگ میشه😅

عاشق غیبت پشت سوم راهنمایی و 🐒 هست

الان دو روزه میره میاد میگه شاااااااهین🤣

ولی خب علاقه اصلیش سوم راهنماییه😅