2777
2789
عنوان

قیمتش چنده بنظرتون ارزش خرید داره

124 بازدید | 20 پست

بچه ها اطلاع دارید قیمت گوشی اس ۲۳ الترا حافظه ۱۲۸ یا ۲۵۶ تو چه رنجی هس؟ اخه سایتا هر کدوم یه چیزی میزنه 

ارزش خرید چجوری بنظرتون؟

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی
نداره چون الان ۲۶ اولترا اومده

اره ولی قیمتش فضایه🤦‍♀️🤦‍♀️

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جای ایفون رو نمیگیرهالبته گرون نمیشه خرید🫠

چنده؟

هیچی جای ایفون رو نمیگیرهالبته گرون نمیشه خرید🫠

زیاد فرق نمیکنه بستگی داره خودت با چی راحت تر باشه  این گوشی که ایشون میخوان بخرن هم پرچمدار هست و با پولس که میخوان براش خرج کنم اگه بخوان میتونن آیفون هم گیرن

بالا 40 تومن آیفون 16 که نپرس 100 تومنم رد کرده13 هم 90

من اس ۲۳ رو تو رنج ۶۵ تا ۷۰ حساب کرده بودم ،اما قیمت دقیق ندارم اصن نمیدونم چنده

۱۰۰ تومن این حدوداست گوشی ای که میخواد بگیره

اس ۲۳ میشه ۱۰۰تومن؟

جدی؟ پشمامممم 

چند جا گوشی خوب سوال کن

اره باید بپرسم ، سایتا معلوم نی چ ب چیه