2777
2789

چندروزه قهریم

سر هیچ و پوچ بحثموم شده اما خیلی نسبت بهم ناامیدیم

کی آشتی میکنیم 

خودم چشمم آب نمیخوره با اینکه سابقه قهر نداریم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

هر وقت یکیتون پیش قدم بشید.من که خودم پیش قدم میشدم همیشه

من اصلا نمیتونم 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیتون پا پیش بزاره

من که ازم ساخته نیست 😭

حس ششم‌نمیخواد همین الان خودت پیش قدم شو تا صبح نشده اشتی کردین

عزیزم بمیرم هم نمیرم 

منم محبور میشدم هم غرورم اجازه نمیداد و هم تحمل نداشتم.بعدم دلم میسوخت براش.البته خیلی اوقاتم هودم م ...

من عصبی نیستم 

جدیدا نمیشه اصلا باهاش دو کلام حرف زد فقط میخواد بپره بهم

من عصبی نیستم جدیدا نمیشه اصلا باهاش دو کلام حرف زد فقط میخواد بپره بهم

خوب اونم شاید مشکلی داره .از درون اعصابش به هم ریخته س که زود واکنش نشان میده.

در کل سعی کن جوری رفتار کنی به این مرحله نرسه و اصلا قهر نکنید ...حتی وقتی قهرید حرف بزنید...من دیگه خودما کنترل میکنم کار به قهر نرسه ...البته شوهرم به رو نمیاره دقیقا جوری رفتار میکنه قهر طولانی نشه .یا یه چیزی میپرسه و ...منم کش نمیدم

خوب اونم شاید مشکلی داره .از درون اعصابش به هم ریخته س که زود واکنش نشان میده.در کل سعی کن جوری رفتا ...

بدترین حرفا رو میزنه عزیزم

ما زنا عصبانی هم بشیم کنترل گر هستیم خودمونو کنترل میکنیم 

مردا اینطور نیستن 

خوب اونم شاید مشکلی داره .از درون اعصابش به هم ریخته س که زود واکنش نشان میده.در کل سعی کن جوری رفتا ...

بدترین حرفا رو میزنه عزیزم

ما زنا عصبانی هم بشیم کنترل گر هستیم خودمونو کنترل میکنیم 

مردا اینطور نیستن 

بدترین حرفا رو میزنه عزیزمما زنا عصبانی هم بشیم کنترل گر هستیم خودمونو کنترل میکنیم مردا اینطور نیست ...

پس خدا کنه خودش متوجه اشتباهش بشه...اینجور مواقع ذکر بگو یا دعا بخون دلت آروم بشه