2777
2789

امروز بعد ناهار  رو تخت یه نفره شوهرم خابیده بودم تو بغل هم دختر داداشش ۴ سالشه من ی لحظه رفتم اب بخورم دیدم جا من خابیده شوهرم خودشو چسبونده ب دیوار بچه داداششم وسط شوهرم به منم میگه لب تخت بخاب کمرم نصفش رو تخت بود نصفش رو هوا  دو دیقه خابیدم ب بچه داداشش گفتم عزیزم تو بیا این ور بخاب دیدم شوهرم گفت خب اون ور میذاریش لب تخت که میوفته گفتم اکی من اصلا از  تخت میرم پایین رو زمین میخابم  بعد  رفتیم بیرو ن گفتم من الویت تو نیستم من همیشه برا تو نفر دومم  ب جا اینکه ب دختر داداششت بگی از تخت بره پایین از اتاق اصلا بیروش کنی تازه براش جاباز میکنی براتم مهم نبود من رو زمین خابیدم گفت خاک تو سرت از بچه حسودی میکنی  گفتم اون بچس نمیفهمه ولی تو که میفهمی رفتارات درست نیست  و واقعا ناراحتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کلا اون بچه زیادی میاد وسط حریم شما و شما کلا حریم دونفره تون مدام مختل میشه با حضورش حق با شماست.

وگرنه اگر حالا یک بار اومده زیادی شلوغش کردی. بچه چهارساله رو منطقی بود نمیتونسته بذاره لب تخت بخوابونی.

الهی بگردم این حساسیتای دوران نامزدیه .

از دید من واقعا حرفتون خیلی لوس بازی بوده و بچه 4 ساله چیزی نیس که شما بخواید با اون بفهمید که اولویت هستید یا نه اون فقط یه بچه کوچیک بوده که بیدفاع اونجا خواب بوده 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

راست میگه حسادت بی جا کردی گلم اون بچس ممکنه بیوفته از تخت تو که عاقلی باید بفهمی که

عزیزم من اینجوری گفتم که ب شوهرم بفهمونم من جام خوب نیست  بچه رو از اتاق بیرون کنه

واااا بعضیا رو درک نمیکنم خیلی سخت میگیرنو همه چی رو بزرگ میکنم خب بچه س چی میشه یبار اومده اگ کار هروزشه یه بحثه دیگس ولی اگ بار اولشه شما زیاد بزرگش میکنی و حساسی و دراینده صد ب مشکل میخوری

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا
به نظرم یکم رو رفتارت کار کن خیلی رو چیزای پیش پا افتاده حساسی اون دختر فوقش یه ربع بیست دقیقه پیشتو ...

عزیزم نمیره ی بار دیگه هم اومد تو اتاق یه ساعت میخاستم بخابم انقد حرف زد وقتی بهش گفتم برو از اتاق بیرون  میخام یکم استراحت کنم شوهرم ناراحت شد