امروز تو پیاده رو من داشتم راه مستقیم خودمو میرفتم، سه تا خانم جلوتر دورهم جمع شده بودن یه دایره تشکیل داده بودن
من همینطور که داشتم راه خودمو میرفتم به محض اینکه رسیدم نزدیکشون یکی از خانما دستشون رو دراز کردن به سمت اونور خیابون به نشونه ی اینکه یه جایی رو به دوستاش نشون بده و یه حالتی پیش اومد انگار، تا من به پشت سر این خانم که رسیدم دستشون رو دراز کردن و خورد به من
خیلی ناگهانی این اتفاق افتاد خداشاهده اصلا عمدی درکار نبود ایشون هم پشتش به من بود و منم در مسیر مستقیم خودم بودم
حتی برخورد فیزیکی که بدنم به بدن ایشون بخوره نداشتیم ( آخه بعدش ادعا میکردن که من بهشون تنه زدم)
خلاصه همینکه دستش و دراز کردو به من برخورد گوشیشون از دستش افتادو گلسش شکست
من عذر خواهی کردم ولی چون خودمو مقصر نمیدونستم خسارت گوشی رو تقبل نکردم
(ایشون گفتن ۲۸میلیون پول گوشیمه باید خسارتش رو بدی)
و اینطوری شد که با صدای بلند شروع کردن به فحاشی طوری که همه فروشنده های مغازه ها اومدن بیرون
حتی خانمهای دست فروشی که اونجا بودن گفتن من مقصر نبودم ولی حتی به اونا هم فحش دادن
خیلی صبوری کردم چیزی نگم ولی چون مامانم همراهم بودو به مامانم توهین کردن منم عین خودشون جوابشونو دادم
خیلی که درگیر شدیم گفتن باید زنگ بزنیم ۱۱۰ پلیس بیاد گفتم زنگ بزن ولی با وساطت فروشنده ها قضیه خاتمه پیدا کرد
از عصری تا الان خیلی ناراحتم هم بخاطر اینکه من اصلا آدم دعوایی نیستم و مجبور شدم تو خیابون جلو اونهمه آدم جواب فحشهای اونارو بدم
هم بخاطر اینکه خداشاهده این اتفاق نه از طرف من نه اون خانم عمدی نبود اونم گناه داشت گوشیش آسیب دید ولی خب طوری رفتار میکردن انگار مقصر صد درصد منم و از عمد اینکارو کردم گفت به من تنه زدی درصورتی که نرسیده بهشون دستشون اومد تو صورت من
و هم اینکه حس میکنم آبروم رفته آخه من بیشتر از ده ساله اینجا زندگی میکنم و تقریبا خیابونی که همیشه میرم برای خرید میشناسن منو و اونجا مسیر هر روزه ی منه
خیلی خودمو سرزنش میکنم که چرا جوابشونو دادی، ولی نمیشد جوابم ندم خیلی بد و با صدای بلند فحاشی میکردن
خداشاهده همون لحظه تمام بدنم شروع کرد به لرزیدن تا ساعتها بعدش آروم نمیشدم
الانم خیلی حالم بده این اتفاق از ذهن و فکرم بیرون نمیره
سوالم اینه اگه پلیس میومد من مقصر شناخته میشدم و باید خسارت میدادم؟؟؟
خیلی ذهنم درگیره میگم کاش میگفتم باشه بیا بریم درستش کنن من هزینشو میدم ولی متاسفانه رفتارشون خیلی بی ادبانه بود