مریحانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 115 عنوان زایمان در بیمارستان پاستورنو تهران میدان آرژانتین 358 بازدید | 2 پست خانمها کسی به تازگی در این بیمارستان زایمان کرده؟ چند تا سوال دارمبه نوزاد لباس میدن یا با خودم ببرم؟همراه اجباری یا میشه رو کمک پرستارها حساب کرد؟تجربه ای در این زمینه دارید خوشحال میشم به اشتراک بزارین خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی 1397/01/16 | 17:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریسا658 عضویت: 1386/11/20 تعداد پست: 3326 زایمان را نمی دونم ولی من پسرم بهمن انجا عمل کرد با وجود هزینه بالاش یه بیمارستان متوسط رو به پایین بود از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست
مریحانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 115 زایمان را نمی دونم ولی من پسرم بهمن انجا عمل کرد با وجود هزینه بالاش یه بیمارستان متوسط رو به پایین ... یعنی از رسیدگی پرستارها و پرسنل ناراضی بودین؟ خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی