2777
2789

من پسرم خیلییی آروم و ساکته اصلا کاری ب کسی نداره 

خیلی مودبه کسی اذیتش کنه از خودش دفاع نمیکنه  

کلاس پنجم که بود  یه پسره اذیتش میکرد بعد پسرم میومد خونه گریه میکرد منم رفتم پسره رو دعوا کردم 

از پارسال باز یه پسره اذیتش میکرد میخواستم برم مدرسش میگفت نه نیا میترسم بدتر بشه 

حالا باز اون پسره داره اذیتش میکنه خودکاری جدیده پسرمو گرفته خودکار قدیمی هاشو داده پسرم.  اینم هیچی نگفته بهش ، از عصر ک اومده بشدت ناراحت بودم 

منم عصبانی شدم گفتم چرا نگفتی خودکارمو نمیدمت چرا از خودت دفاع نمیکنی و....

پسرمم ناراحت شد گفت دیگه هیچی بهت نمیگم😢😢

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرزنش نکن فقط کم کم وادارش کن از خودش دفاع کنه بهش بگو فردا خیلی آروم جدی برو و وسیلتو پس بگیر اگر نداد بره به معاون و مدیر بگه و کمتر خودتو قاطی کن از دور مراقب باش بالاخره باید یادبگیره که بتونه از حقش و خودش دفاع کنه بگو نترس من هستم چیزی نمیشه دلگرمی بده 

تک بچس؟چرا پسراتون لوس بار میارید😔

نه تک نیست 

لوس نیست اصلا 

نمیدونم چرا اینجوری هست انگار میترسه 

بهش میگم نباید از کسی بترسی 

اگه کسی ناراحتت میکنه بجای خودخوری کردن بهم بگو

پارسال پسره فهمیده بود شوهرم توی فست فودی کار میکنه بعد پسره منو میزده ک باید برام ساندویج بیاری 

پسرمم میگفت من از ترسش اصلا بیرون نمیرفتم همش تو کلاس بودم 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بهتره حتما از مشاور کودم کمک بگیری. 

،

منم یک پسرم دوستش ازش لوازم تحریرشو میگرفت

تمام شد اون وسیله اش..

گفتم چرا بهش نمیگی نه؟پولدارم هستن صدنا میتونه بخره..

پسر منم گریه کرد

گفتم ببین ما اکر نتونیم بگیم نه..فردا اون طرف میاد بهمون میکه

مثلا دزدی کن از یکی دیگه..کار بد انجام بده

بازم نمیتونیم نه بگیم و خودمون بیچاره میشیم.

و برای کار دیگری مقصر میشیم.

یکوقت هست خوراکی یکی دلش میخواد میتونی باهعش تقسیم کنی..یا یکبار دوست وسیله نیاورده و لازم داره

ولی اینکه هروز کسی ازت سواستفاده کنخ

و وسیله تورور بگیره داره سرت کلاه میزاره و توی دلش بهت میخنده.

من اینارو برای خودت میگم ک مثل همیشه موفق باشی

خدایی نکرد برای کار کسی مواخذه نشی.

کسی ک خودکار کهنه اشو میده به تو و نوی تورو برمیداره

ادم درستی نیست یکجور دزدی هست این کار.

💕

بهش کم کم یاد بده از خودش دفاع کنهبه معلمشون یا معاونی چیزی بسپر هوای پسرتو داشته باشه

به مامان پسره پیام دادم گفتم خودکار پسرمو پس بدین پسرت به زور گرفته از پسرم ...

بهش برخورد 

بهتره حتما از مشاور کودم کمک بگیری. ،منم یک پسرم دوستش ازش لوازم تحریرشو میگرفتتمام شد اون وسیله اش. ...

بله درسته 

پارسال پسره فهمیده بود شوهرم توی فست فودی کارمیکنه 

پسرمو کتک میزد ک حتما باید برام ساندویج بیاری پسرمم یه مدت براش میبرد 

پسرم میگفت من از ترسم از کلاس بیرون نمیرفتم 

اون پسره خیلی درشت هیکله کلاس کشتی هم رفته زورش زیاده 

پسرمن خیلی ریزه ۳۲ کیلو هست  دلم میسوزه میبینم کسی اذیتش میکنه.  میگه من زورم بهش نمیرسه 

به مامان پسره پیام دادم گفتم خودکارای پسرمو پس بدین بهش برخورده 

سرزنش نکن فقط کم کم وادارش کن از خودش دفاع کنه بهش بگو فردا خیلی آروم جدی برو و وسیلتو پس بگیر اگر ن ...

پسره خیلی هیکلش درشته 

پسر من ریزه ۳۲ کیلوهست میگه زورم بهش‌نمیرسه 

پیام دادم ب مامانش گفتم خودکارای پسرمو پس بدین به زور از پسرم گرفته و.... 

بله درسته پارسال پسره فهمیده بود شوهرم توی فست فودی کارمیکنه پسرمو کتک میزد ک حتما باید برام ساندویج ...

خوشگلم باید پارسال دخالت میکردی

جلوی بچه رو میگرفتی میگفتی تو پسر منو زدی؟ کجا و‌ چه جوری زدیش؟ به پسرت هم میگفتی همین الان همونجوری میزنیش

و میبنی ک هیچ غلطی نمیتونه کنه

فرداهم پول ساندویچ هارو میاری پس میدی به پسرم ‌و ازش عذزخوای میکنی دور ور پسر منم نمیای.

مادرش چی گفت؟

💕

خوشگلم باید پارسال دخالت میکردیجلوی بچه رو میگرفتی میگفتی تو پسر منو زدی؟ کجا و‌ چه جوری زدیش؟ به پس ...

پسرم از ترسه پسره که بدتر نشه  از من پنهون میکرد بعد از تعطیلی مدارس بهم گفت. ،  بهم میگفت میای دعوا درست میکنی 😅حالا من خودمم آرومم اصلا دعوایی نیستم ولی بحث بچه هام باشه بشدت عصبی میشم 

از روزی ک فهمیده با اون پسره همکلاسی شده میگه نمیرم مدرسه ، امروزم ک اینجور شد با بغض اومد خونه 

گفتم اگه اذیتت کرد با بابات میام سراغش 

خوشگلم باید پارسال دخالت میکردیجلوی بچه رو میگرفتی میگفتی تو پسر منو زدی؟ کجا و‌ چه جوری زدیش؟ به پس ...

به مادرش گفتم خودکارای پسرمو پس بدین 

بهش برخورد گفت ندزدیده که گفتم به زور گرفته پسرمم ناراحته خودکارشو پس بدین