2777
2789

سلام دوستان ،الان ۷۰۰تمن دارم میتونم طلا بخرم باهاش ینی ضرر نمیکنم .الان طلا خیلی بالاست ،ینی پایینتر از این نمیاد لطفاااااااااااااااا راهنماییم کنین ممنونم ازتون 

👩‍❤️‍👨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نیس

نمیدونم فقط سعی کن اصلاااااا با نظرات اینجا نخری تحلیل گر که نیستیم .

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بخر ، برای بلند مدت نگه دار . مثلا بذار وقتی شد گرمی بیست میلیون بعد بفروش . مثلا دو سه سال دیگه . بفروش بده خونه یا ماشین 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
انشاالله به امید خدا .پس ینی بنظرتون بخرم ؟؟؟

یعنی حاضری طلا ۲۰ م بشه🤯

منم طلا دارم حاضرم ضرر کنم ولی هیچوقت این قیمتارو نبینم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚