2777
2789
عنوان

خسته شدم از سینگلی از وقتی یادمه سینگل و تنها بودم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا میگه : چرا وارد رابطه نمیشی و در جواب میگه من وقت برای چیزای بیخود ندارم که بزارم فعلا این مدت ...

من دیگ از این حرفا گذشته م کارساز نیس این ادبیات گول زنک 😁

کی میگه ماستم ترشه

من از خودم تعریف نکردم ک بگم من خوبم از آسمان هفتم افتادم میگم پسر خوب زیاده ،ت هرجنسیتی خوب و بد هس 

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی، ،،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

واقعا کم شده مرد بامعرفت. همه دنبال سود خودشونن ک چی داره این رابطه واسشون، پول، عشق و حال، نیاز عاط ...

الان دیگه همه دنبال سواستفادن همون بهتر ک آدم تنها باشه طرف نگاش میکنی حالت بد میشه یه اعتماد به نفسی داره گوش فلک کر میشه انگار برد پیته 

اما افسوس تو رو خواستن دیگه دیره دیگه دیره😭😭😭😭💔💔💔💔

خوشبحالت

اره خوشبحال اونایی ک زنشون میشن ن خوشبحال من😐تاپیک گذاشتی منم نظرمو گفتم نظرهای شما هم برام قابل احترامه هر کی ی طرز فکر و شرایطی داره و همچنین حق انتخاب

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی، ،،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

میتونم بپرسم وضع مالی تون خوبه

خداروشکر رو پا خودممم

الان دیگه همه دنبال سواستفادن همون بهتر ک آدم تنها باشه طرف نگاش میکنی حالت بد میشه یه اعتماد به نفس ...

درست میگی ولی وق بیرون میری یا تو اینستا میبینی بعضیا هستن آنقدر باهم خوبن آرامش و تعهد دارن حالشون واقعا باهم خب حسرت میخوری ک چرا هر چی بدرد نخوره اومد تو زندگی تو

من از خودم تعریف نکردم ک بگم من خوبم از آسمان هفتم افتادم میگم پسر خوب زیاده ،ت هرجنسیتی خوب و بد هس

ولی خدایی پسر خوب خیلی خیلی کمه ی جورایی نایاب شده همه ادعاشون زیاده 

اما افسوس تو رو خواستن دیگه دیره دیگه دیره😭😭😭😭💔💔💔💔

اره خوشبحال اونایی ک زنشون میشن ن خوشبحال من😐تاپیک گذاشتی منم نظرمو گفتم نظرهای شما هم برام قابل اح ...

چرا ناراحت میشی واقعا گفتم خوشبحالت نه اینکه تیکه بندازم. حداقل تو باز چارتا تا آدم حسابی دیدی تو زندگیت 

ولی خدایی پسر خوب خیلی خیلی کمه ی جورایی نایاب شده همه ادعاشون زیاده

چی بگم کسایی هم ک خوبن شما دخترا بهش ....بیخیال