2777
2789

با خوردن دهنی من مشکلی نداره😶

چند بار پرسيد تو با این موضوع مشکل داری؟من خجالت کشیدم گفتم آره

یه بار ذرت مکزیکی برام گرفت برا خودش بستنی

بعد فروشنده دوتا قاشق برام گذاشت منم از ذرتم یه قاشق بهش دادم صبر کردم بخوره گفتم بازم میخوای؟ گفت نه گفتم اگر میخوای تا قاشقم دهنی نشده برات بریزم گفت نمیخوام

بعد که به نیمه های لیوان رسیدم گفت فکر کردی اینو دهنی کنی من دیگه ازت نمیگیرم بخورم؟ گفتم نمیدونم اگه دلت میخواد باقیشو بدم بخوری؟ گفت نه

آیا خوردن دهنی یکی دیگه لذتی داره؟؟

اه مردک خسیس

والا نمیدونم

من و همسرم دهنی همو میخوریم ولی من از دهنی دوس پسرای قبلیم چندشم میشد،گرچه اونا اوکی بودن بخورن

جالبه حتی دهنی دوستای صمیمیمم اوکیم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولامردامیخورن وخوششون میاد

یه بارم محل کارم نذری آوردن ظرف نداشتیم تقسیم کنیم همکارم که آقاس گفت هر چقد میخوای بخور باقیشو بده من

قبول نکردم😶بنظرم زشته اصن یه جوریه

یه بارم محل کارم نذری آوردن ظرف نداشتیم تقسیم کنیم همکارم که آقاس گفت هر چقد میخوای بخور باقیشو بده ...

زن وشوهرمنظورم بودکه یجوربادی لنگوئج محسوب میشه همکاروهمسایه وفامیل منظورم نبود

اه مردک خسیسوالا نمیدونممن و همسرم دهنی همو میخوریم ولی من از دهنی دوس پسرای قبلیم چندشم میشد،گرچه ا ...

حالا چرا خسیس؟

نمیدونم چرا انقد اصرار داشت اینو بهم بفهمونه که با دهنی من مشکلی نداره؟

یه بارم محل کارم نذری آوردن ظرف نداشتیم تقسیم کنیم همکارم که آقاس گفت هر چقد میخوای بخور باقیشو بده ...

خب این کار اصلا شان قشنگی نداشته که بخوای انجام بدی 

خب در کل ممکنه بعصی ها حساس باشن به هر حال نمیشه گفت وسواس هستن نظافت دارن رعایت می کنن 

ادم نمی تونه دهنی همه رو که بخوره

حالا چرا خسیس؟نمیدونم چرا انقد اصرار داشت اینو بهم بفهمونه که با دهنی من مشکلی نداره؟

یه سوال کسی دهنی شما رو نخوره شما فکر می کنید وسواس داره طرف؟یا داره بهداشت فردیش رو رعایت می کنه؟

حالا چرا خسیس؟نمیدونم چرا انقد اصرار داشت اینو بهم بفهمونه که با دهنی من مشکلی نداره؟

بدم میاد مرد به چیزی که زن داره میخوره کار داشته باشه

واسه خودش جدا بگیره که ناخنک نزنه

خب کلا مردا با دهنی زنا مشکل ندارن

خیلی ببخشید

وقتی ازدواج کنی دیگه تفا قراره قاطی بشه

رو این حساب براشون مهم نیس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خب این کار اصلا شان قشنگی نداشته که بخوای انجام بدی خب در کل ممکنه بعصی ها حساس باشن به هر حال نمیشه ...

🤷🏻‍♀️نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه؟من که نخوردم و دهنی کسی هم نمیخورم 

ولی میگم خواستگارم که وسواسی بود علاقه داشت این کارو بکنه

یه سوال کسی دهنی شما رو نخوره شما فکر می کنید وسواس داره طرف؟یا داره بهداشت فردیش رو رعایت می کنه؟

داره بهداشت فردیشو رعایت میکنه

وسواس رو تو چیزای دیگه داشت تو این مورد برعکس بود من حساس بودم خواستگارم نه

بدم میاد مرد به چیزی که زن داره میخوره کار داشته باشهواسه خودش جدا بگیره که ناخنک نزنهخب کلا مردا با ...

برا همسر فرق داره ولی خب وقتی هنوز ازدواج نکردی که لزومی نداره دهنی طرفو بخوری😬

ناخنک نزد خودم بهش دادم کلا یه قاشق من از بستنی اون خوردم یه قاشقی اون از خوراکی من🤷🏻‍♀️