2777
2789
عنوان

یه متن انتقام آماده کردم برای سال آینده که موفق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 29 پست
چرا دوست داری ، دل شکستگیت و اعلام کنی؟اتفاقاً باید بی تفاوت باشی اون تو رو از دست داده نه تو اون و

نمیشه بهش بفهمونم بعد چند سال منم دکتر شدم عین خودش موفق هستم ؟ من خودم هم رسیدم نمیشه واقعا تو دلم مونده یه وقت هایی به نظرم به آدم ها باید خودتو یادآوری کنی که کی از دست دادن تا حسرتت بخورن

عشق اول؟ این حرفا برای رمان هاست. یه خواستگاری اومده، پسند نکرده و تموم شده.

نه دوسال از من خوشش میومد من متوجه نشدم 

مشکل از خنگی من بود که نفهمیدم این بدبخت هی داره نخ میده 

بعدش رفتن بعد ۲ سال مامانش اومد در خونمون شماره گرفت دنبال من دیگت نیومدن 

اون ۲ سال که رفتن با یکی اوکی شد اون زمان که همسایه ما بود دانشجو پزشکی بود عاشق شده بود من نفهمیدم متاسفانه مامانم هم متوجه رفتار این مادر و پسر نشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دوسال از من خوشش میومد من متوجه نشدم مشکل از خنگی من بود که نفهمیدم این بدبخت هی داره نخ میده بعد ...

مشکل از اونا بوده. 

اینم عشق نیست. 

اونی که یه نفر رو دوست داره،  کاری میکنه که بهش برسه. 

پس نه عاشقت بوده نه دوستت داشته. 

همین. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

میدونم خیلی منطقی و‌جدی هستی ولی تو‌ دلم میمونه بعد ها شاید گفتم 😅

اخه بیا به این فکر کن. 

گفتی

ایشونم متاهله

تهش چی میشه؟ 

انگ مزاحمت بهت میزنن در خوش بینانه ترین حالت. 

بهت تهمت ناروا نزنن خوبه. 

میگه من یه درصدم حواسم پیش تو نبود و تو فاز توهم داشتی. 

دکترم شدی نوش جون خودت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اخه بیا به این فکر کن. گفتیایشونم متاهلهتهش چی میشه؟ انگ مزاحمت بهت میزنن در خوش بینانه ترین حالت. ب ...

درسته اینم هست کاش یه سری آدم ها موفقیت منو بیین همین میخوام فقط خیلی دلمو شکستن همین 

سال آخر دبیرستان بودم الان ۲۵ ام اون موقع ۱۸ بودم

باور کن ،وقتی بری دانشگاه ، آنقدر موقعیت های بهتر میبینی که اون اصلا یادت نمیفته

همه که نباید تو رو بپسندن   ، بالاخره شرایط و سلایق فرق داره

سال آخر دبیرستان بودم الان ۲۵ ام اون موقع ۱۸ بودم

الان فقط و فقط تمرکزت رو بذار روی خوشبختی و موفقیت خودت. 

چه بسا بااین نیت و افکار بری جلو،  جلوی رشد خودتم میگیره. 

درسته اینم هست کاش یه سری آدم ها موفقیت منو بیین همین میخوام فقط خیلی دلمو شکستن همین

اگر خدا بخواد

یه روزی یه جایی میبینن و میفهمن موفق شدی. 

اگر مصلحت خدا نباشه و. نخواد،  متوجه نمیشن. 

نیتت باشه برای رضایت خدا و خدمت به خلق خدا. نه یه بنده ای که عرضه جلو اومدنم نداشته.