2777
2789

یه متن انتقام و یادآوری خودم به خواستگار دکترم که منو سرکار گذاشت بعد چند سال مامانش پیداش شد و دیگه نیومدن بعدش هم دیدم ازدواج کرده با یه دندان پزشک 

آماده کردم 

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر 

من همسایه قدیمتون هستم وقتی داشتم دنبال رفرنس قلب میگشتم به ترجمه شما رسیدم یادتون کردم امیدوارم شما و خانواده محترم همیشه سلامت باشید به مادر گرامی سلام منو برسونید 

یکسال دیگه دقیقا میفرستم فقط باید تلاش کنم و صبر داشته باشم من آماده ام 

باید این پیام یکسال آینده براش ارسال بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بازی درنیار. 

الان بفرستی مثلا چه دردی ازت دوا میکنه؟ 

بالغانه رفتارکن. 

اون الان تورو هیچ یادش نمیاد،  چه برسه بخوای ازش انتقامم بگیری!! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یادشه چون عشق اولش بودم باید بگم بفهمه منم رسیدم بهش

خب تقصیر خودتونه باهرکسی وارد دوستی میشید و فکر میکنید دیگه همه چی تمومه. 

به خودتون احترام بذارین،  هیچ پسری جرات اینو نداره،  برای بازی دادن،  نزدیک تون بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

میگم عشق اولش بودم خواستگارم بود دوست نبودیم

عشق اول؟ این حرفا برای رمان هاست. 

یه خواستگاری اومده،  پسند نکرده و تموم شده.