2777
2789

اونم از من خوشش میاد مطمئنم 

ولی من کلا انقدر خودمو میگیرم که جرات نمیکنه بیاد جلو 

چند باری سعی می‌کرد بحث و باز کنه منم با قُد بازیام از خودم دورش کردم 

طفلی یبار منو تو سالن دید ابروهاش رفت بالا یک لبخند از ته دل زد بعد ولی من بی تفاوت از کنارش رد شدم سلامم نکردیم بهم اونم انگار تو ذوقش خورده باشه چیزی نگفت 

ولی سر کلاس که باز همو دیدیم اون لبخند زد منم با لبخند جوابشو دادم و تموم 

ولی واقعا دوسش دارم خیییییلی 

دائم تو اینستا چکش میکنم عکساشو از پروفایلاش برمیدارم 

این ترمم دل تو دلم نیست برم دانشگاه و دوباره ببینمش 

همش خدا خدا میکنم که کلاسامون با هم باشه 

بگین چیکار کنم 

چه رفتاری بهش نشون بدم 

خدا منو بکشه که انقد خودمو میگیرم و قُدم🤕

هر وقت فکر کردید که یه مرد نمیتونه بیاد جلو بدونید که بهتون حسی نداره و یه توهمه

از این توهما صد بار زدم

الانم اگه اینجوری میگم واسه این فردا پسفردا ضربه نخوری

پسرا یه اشغالایین که حد ندارن

﴿🩵🐬﴾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره تحمل کن یه روز که داری میری دانشگاه تو راه با یه پورشه تصادف میکنی و اون میاد پایین و تو شروع میکنی به سلیطه بازی بعد طرف یه کارت درمیاره میده بهت میگه من عجله دارم باید برم بعداً زنگ بزن خسارت بدم 

بعد میری میبینی همون آدم استاد جدیده 

بعد به همون پسری که دوسش داری لبخند میزنی و استاده میبینه و میگه خانم فلانی آخر کلاس منتظر باشید کار دارم 

بعد میره به پسره میگه آخرین بارت باشه به این دختره لبخند میزنی وگرنه دنده هاتو خورد میکنم.بعد همه میرن بیرون و استاد درو قفل میکنه و میاد جلو میگه انگار از لبخند زدن خوشت میاد منم به روش خودم لبخند میزنم و روت خیمه میزنه و تو با دنیای دخترونگیت خداحافظی میکنی 

پایان......

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عب نداره تحمل کن یه روز که داری میری دانشگاه تو راه با یه پورشه تصادف میکنی و اون میاد پایین و تو شر ...

معرفی میکنم این داستان 

استاد و شاگرد مغرور 

نویسنده : سلنتیا

داستان زیاد میخونیاااا😂

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

هر وقت فکر کردید که یه مرد نمیتونه بیاد جلو بدونید که بهتون حسی نداره و یه توهمهاز این توهما صد بار ...

واقعا اگه قصدش جدی باشه میاد جلو بعدم مال خدت می‌کنه  رسمی.حرفات کاملااا حقه

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

عب نداره تحمل کن یه روز که داری میری دانشگاه تو راه با یه پورشه تصادف میکنی و اون میاد پایین و تو شر ...

واااای🤣🤣🤣

چه حوصله ای داشتی این همه تایپ کردی