2777
2789
عنوان

چقدر تنها بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 79 پست
مرسی عزیزم امیدوارم هر آرزویی که در دل داری ان شاء الله بهش برسی حتی اگه به صلاحت نبود خدا جوری برات ...

هععععیییییییی

حسرت دوباره مادر شدن تو دلم مونده.

ان شاالله که دعات در حقم مستجاب بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هععععییییییییحسرت دوباره مادر شدن تو دلم مونده.ان شاالله که دعات در حقم مستجاب بشه.

چرا عزیزم چه مشکلی هست؟

من هم خیلی دلم میخواد دوباره مادر بشم ولی همسرم اجازه نمیده میگه همه چی تو دلمون موند حسرت به دل موندیم چرا یکی دیگه رو بیاریم که نمیتونیم آینده خوبی براش بسازیم

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
چرا عزیزم چه مشکلی هست؟من هم خیلی دلم میخواد دوباره مادر بشم ولی همسرم اجازه نمیده میگه همه چی تو دل ...

مشکلاتم زیاده 

پارسال ivf هم ‌کردم، چون فولیکول هام بی کیفیت بودن حتی به تخمک ‌کشی نرسید و دکتر گفت تخمک اهدایی بگیرید که همسرم مخالفه

لوله هامم چسبندگی داره و طبیعی امیدی نیست که باردار بشم 

البته خداروشکر هزاربار شکر که این گل پسرم هست

مشکلاتم زیاده پارسال ivf هم ‌کردم، چون فولیکول هام بی کیفیت بودن حتی به تخمک ‌کشی نرسید و دکتر گفت ت ...

عزیزم چقدر بد واقعا ناراحت شدم ، ولی بدون کار خدا بی حکمت نیست. خواهرم ۱۲ سال شایدم بیشتر باردار نمیشد بعد اون طبیعی باردار شد الانم دومیش رو بارداره آدم از حکمت خدا سر در نمیاره.

شما هم نا امید نشو ان شاء الله خدا بهترین ها رو نصیبت میکنه و طبیعی باردار میشی.

خدارو هزاران بار شکر که حداقل یه بچه داری خدا حفظش کنه برات و ان شاء الله عاقبت بخیر بشه

عزیزم چقدر بد واقعا ناراحت شدم ، ولی بدون کار خدا بی حکمت نیست. خواهرم ۱۲ سال شایدم بیشتر باردار نمی ...

ان شالله عزیزم

همچنین گل پسر شما.

منم حس میکنم الان به صلاحم نیست

چون واقعا هرچی جز بچه خواستم از خدا بهم داده.

قبل ivf هم یه روزه و با بدبختی، رفتم مشهد، از امام رضا خواستم اگر به صلاحم هست بازهم بهم فرزندان صالح بده.

اما میدونی چیه! احساس میکنم حس مادریم اغنا نشده، الانم هفته ای یه بار میرم شیرخوارگاه با بچه ها وقت میگذرونم 

ان شالله عزیزمهمچنین گل پسر شما.منم حس میکنم الان به صلاحم نیستچون واقعا هرچی جز بچه خواستم از خدا ب ...

منم از امام رضا خواستم فرزند سالم و صالح بهم بده قرار شد بعد از اینکه از مشهد اومدیم دیگه مرتب اقدام کنیم حتی آزمایش قبل بارداری هم رفته بودم و همه چی اوکی بود ولی بعدش همسرم راضی نشد میگه عذاب وجدان میگیرم وقتی نمیتونیم آینده اش رو تضمین کنیم بیاریمش که چی؟ رو کیفیت همین یکی کار کنیم کافیه.

یا میگه ما خودمون این همه خواهر داریم به چه دردمون خوردن؟

من بیشتر واسه دل بچم میگم بیاریم خیلی گناه داره تنها باشه .

بعضی وقتام میگن واقعا همسرم راست میگه زندگیمون خیلی چیزا کم داره وضعمون پایین تر از متوسطِ . شوهرم میگه از پس مخارجش بر نمیایم😭😭😭

ان شالله عزیزمهمچنین گل پسر شما.منم حس میکنم الان به صلاحم نیستچون واقعا هرچی جز بچه خواستم از خدا ب ...

چه حس خوبیه رفتن به شیرخوارگاه.

قبلش باهاشون باید هماهنگ کنی؟ موقع رفتن باید چیزی ببریم برای بچه ها؟

من نا حالا نرفتم ولی خیلی دوست دارم برم

چه حس خوبیه رفتن به شیرخوارگاه.قبلش باهاشون باید هماهنگ کنی؟ موقع رفتن باید چیزی ببریم برای بچه ها؟م ...

همسرم از طریق یکی از همکارانش برام جور کرده میرم عزیزم

همینجوری اجازه نمیدن بری، چون بچه ها وابسته میشن و آسیب می‌بینند 

همسرم از طریق یکی از همکارانش برام جور کرده میرم عزیزمهمینجوری اجازه نمیدن بری، چون بچه ها وابسته می ...

یعنی افراد عادی نمیتونن ؟ چقدر بد.

بغلشون میکنی بچه ها رو؟

منم از امام رضا خواستم فرزند سالم و صالح بهم بده قرار شد بعد از اینکه از مشهد اومدیم دیگه مرتب اقدام ...

ان شالله که زندگی تون پر از برکتو روزی بشه عزیزم

اما بچه برای تنها نبودن نیاز به خواهر و برادر نداره

مهم اینکه بین هم سنو سالانش باشه توی گروه باشه

الان کلاس پسر من فقط دوتا هستن که یه خواهر کوچکتر دارن بقیه همه تک هستن

منم با همسر شما موافقم

وقتی شرایط اوکی نیست یه بچه کافیه

اول از همه خودت اذیت میشی اگه نتونی اون طور که باید براش شرایط رو فراهم کنی

ان شالله که زندگی تون پر از برکتو روزی بشه عزیزماما بچه برای تنها نبودن نیاز به خواهر و برادر ندارهم ...

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت همچنین برای شما گلم.

آره درسته من احساسی تصمیم میگیرم.

گاهی وقتا حوصله همین یک بچه رو هم ندارم میگم خوبه دومی رو نیاوردم

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت همچنین برای شما گلم.آره درسته من احساسی تصمیم میگیرم.گاهی وقتا حوصله همین ...

منم پارسال که کلاس اولی بود یه وقتایی به مرز دیوانگی می‌رسیدم و همینو میگفتم به خدا....