2777
2789
عنوان

چقدر تنها بودن

519 بازدید | 79 پست

نه دوست دارم نه فامیل درست حسابی

چندتا خواهر دارم از غریبه هم غریبه ترن برام

خیلی تنهام 

با همسایمون دوست شده بودیم چند ماه که پسرم همسن پسرش بود ۴ سالشونه . بعد پسرم به پسرش گفته تو زشتی واقعا نمیدونم چرا این حرفو زده اولین بار میشنوم بعد من نشنیدم که پسرم این حرفو گفته آخر شب دوستم پیام داده میگه پسرت این حرفو گفته منم گفتم واقعا امکان نداره این حرفو زده باشه ازش بعید میدونستم واقعا نذاشت حرف بزنم گفت باشه اشکال نداره شب بخیر

الان دو ماهه اصلا پیام ندادیم بهم منم سراغشو نگرفتم چون خودش قهر کرده اونم سر چیزی الکی

بچه ها باهم دعوا میکنن جه حرفا که نمیزنن بهم نباید بخاطر همچین چیزی باهام قهر میکرد خیلی ناراحتم ازش

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دعوتشون کردم خونم پسرش اومد با پسرم رفتن اتاق بعد ش ل وا رش رو در اورده بود اونجاشو نشون داده بود من یکبار به روش نیاوردم بچت این کارو کرد

منم بچه ای پسرمو اذیت کنه و اعتماد به نفسش رو ازش بگیره باهاش ارتباطم رو قطع میکنمچیز الکی هم نیست

درسته عزیزم چیز الکی نیست ولی اگه اجازه میداد و باهام اینجوری برخورد نمیکرد من پسرمو مجبور میکردم ازش معذرت خواهی کنه براش کادو میبردم و از دلش در میاوردم.

باید یک فرصت میداد اگ تکرار میشد اونوقت قطع ارتباط میگرد

سر دعوای بچه ها زیاد نباید حساس بود از شعور و شخصیت خود ادم کم میشه

من دعوتشون کردم خونم یکبار مارو دعوت نکرد خونشون خیلی خسیس 

کار زشتو دوستت کرده عمه ی منم سر اینکه پسرش با داداشم دعوا کرده بود خوابونده بود زیر گوشه بچه چهار س ...

من کار پسرمو زشت میدونم مقابل پسر دوستم. ولی کار دوستم با من واقعا خیلی زشت بود خیلی ناراحتم ازش

برو یه باشگاهی کلاسی چیزی رفیق جدید پیدا میکنی

رفیق اصلا نمیتونم پیدا کنم اخه من چادری ام خیلی کم پیدا میشن میخوام مثل خانواده خودمون باشن

درسته عزیزم چیز الکی نیست ولی اگه اجازه میداد و باهام اینجوری برخورد نمیکرد من پسرمو مجبور میکردم از ...

خب شاید قبلا هم چیزی بین شون بوده

اما کلا خیلی خودتو وابسته بقیه نکن.

یه جوری زندگی کن و برنامه ریزی کن که خودت برای خودت کافی باشی

خب شاید قبلا هم چیزی بین شون بودهاما کلا خیلی خودتو وابسته بقیه نکن.یه جوری زندگی کن و برنامه ریزی ک ...

چجوری مثلا؟ من خیلی زود وابسته میشم چون از همون اول زندگیم تنها بودم دوستام بدرد نمیخوردن

امشب خیلی دلم گرفته 

خواهرم بارداره میپرسم بچت چیه نمیگه اخه آدم به خواهرش نگه به کی بگه؟

میگه حدس بزن بعدشم هیچی نمیگه