2777
2789
بستگی به شرایط زندگیتون داره،ولی ۵تومن واقعا کمه،کرایه رفت وامدت زیاده

کرایه نمی‌دم نزدیک ولی بازم زورم میاد طرف امروز گفت از فردا تیم ساعت زود بیا ک‌اضافه میشع یعنی هشت ساعت و نیم دیگ دلسرد شدم از رفتنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی عزیزم میشه بگی

عزیزم خیلی راه ها هست انلاین شاپ ، ادمین ،… 

جاب ویژن یه سایت هست برای پیدا کردن کار اونجا رزومه بفرست برای ادمینی

من خودم یه مدت ادمین بودم ولی‌بخاطر درس ول کردم 

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

عزیزم خیلی راه ها هست انلاین شاپ ، ادمین ،… جاب ویژن یه سایت هست برای پیدا کردن کار اونجا رزومه بفرس ...

امینی چطوریغ همون که باید ادمین فروش بشی یا چیزی بفروشی پورسانت بگیرید یا فقط پاسخگو

کرایه نمی‌دم نزدیک ولی بازم زورم میاد طرف امروز گفت از فردا تیم ساعت زود بیا ک‌اضافه میشع یعنی هشت س ...

اگ حقوقت فکر میکنی بعد یک ماه بالامیبره،برو،وگرنه،نه،شغلا راحت ترم هست،وسط کاری کار سختیه

تحصیلاتت چیه،چند سالته؟

امینی چطوریغ همون که باید ادمین فروش بشی یا چیزی بفروشی پورسانت بگیرید یا فقط پاسخگو

من پورسانت میگرفتم پیج فروشگاه بود برای یکی از اشناهامون 

برو تو سایت جاب ویژن ثبت نام کن ( تبلیغ نمیکنم بخدا)

اونجا رزومه بذه شرکت ها قبولت اگ بکنن خودشون میگن چه انتظاراتی دارن

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

به میزان احتیاجت بستگی داره و اینکه ایا میتونی کار بهتری پیدا کنی!!؟

نه هیچ حرفه ای ندارم ولی کار منشی گری و جارو کردن آرایشگاها خیلی بهتر ازاین میدونم روزی دوسه ساعته

من پورسانت میگرفتم پیج فروشگاه بود برای یکی از اشناهامون برو تو سایت جاب ویژن ثبت نام کن ( تبلیغ نمی ...

مرسی عزیزم رزومه ندارما همون سابقه منظورته دیگ؟