2777
2789
عنوان

شوهرم و خواهرم

199 بازدید | 12 پست

بچها من چند ساله ازدواج کردم بد شوهرم  همش حس میکنن ب خواهرم توجه داره 

مثلا خواهرم ی هفته اونده بود خونمون شوهرم همش میگفت بریم بیرون دور بزنیم 

بد  خواهرم میخواست بره دانشگاه میگفت با اسنپ نره گناه داره 

ما ببریمش شهری که دانشگاه میره 

میگه زنگ بزنیم ابجیت بیاد خونمون بمونه بهش عادت کردیم 

تولدش میگه بیا سوپرایزش کنیم

ابجیم خونمون بود هی منو ضایع میکرد میگفت دارم باهات شوخی میکنم  

بهش موتور سواری یاد داد 

حتی ی جا  اون داشت رانندگی مقکرد میگفت خوشم میاد میرونه 

نکیدونم چیکار کنم از طرفی میگع مثل ابجیمه  فلانه از طرفی من اصلا حس خوب ندارم 

نه میتونم ب ابجیم بگم نیاد خونمون ن میتونم ب شوهرم بگم  ابجیم ۲۱ سالشه 

مثلا امشب اومده  خونه  میگه امروز داشتم فمر میکردم خواهرتو برای تولدش که چند روز دیگه اس سو پرایز کنیم  ببریمش رستوران 

انقدر ناراحت شدم ن برای تولد برای اینکه  منو تو این چند سال برای تولدم رستوران سوپرایز نکرد البته امسال میگفت تازه دارم یاد میگیرم 

ولی نکرد کادوی گرون میدادا ولی  مثلا تو رستوران برام تولد نگرفت 

الان قلبم درد میکنه 

نمیدونم بش بگم نگم چیکار کنم 

حالم خیلی بده 

از طرفی میگه مثل خواهرمه براش دنبال ی ادم خوب باشیم حتی خودش میخپاست ی نفر معرفی کنه از طرفی اینجوری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا باز برا شما واقعا خواهرتونه وهمسرتون میکه مثل خواهرمه همسر من با یه زن غریبه بود وقتی فهنیدم میگفت ما مثل خداهر برادر درد و دل میکردیم💔😔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

خداوکیلی هر وخ زن گرفتی اذیتش نکن

من نصیحت شمارو گوش میکنم میپسندم برام با ارزشه

ولی شماهم واس انتخاب همسر نگاه ب رفتار اون ادم با خاهرو مادرش بکنید کسی ک برای خاهرو مادر خودش ارزش قائل باشه قطعا برا همسرش بیشتر از هرکسی دگ ارزش قائل میشه 

درکل خداا خیانتوو ریشه کن 

هرچند تو قران هم هس میگ مردان گناهکارو خیانت کار اسیر زنان گناه کارو خیانت کار میشن و مردان پاکیزه قسمت زنان پاکیزه میشن

من نصیحت شمارو گوش میکنم میپسندم برام با ارزشهولی شماهم واس انتخاب همسر نگاه ب رفتار اون ادم با خاهر ...

من چن تا زن پاک دیدم ک با ناپاک ازدواج کردن

ولی تو ایران همه مردها مادر و خاهرشون و دوس دارن ولی تو نی نی سایت هر چی می‌خونیم خبری و از احترام و دوی داشتن زن هاشون نیس

من حس بد نگرفتم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را