2777
2789
عنوان

مامان من اوتیسم داره عقب موندس

520 بازدید | 24 پست

چندتا داداش عقب مونده تر از خودشم داره  این عقب موندها یکیشون ک معتاده و تمام زندگیشو کرده مواد یکی دیگ شون علاف و بیکار و کفتربازی با چهل سال سن اون یکی 35سالشه از بس نرفت سرکار زنش فرار کرد همش پی دختر بازی بود عن اقا  این عن اقا مرده شور همشونو بردن باهم شاشیدم تو روحشون این دوزاری های عنننننننننننننن من چی کنم تو همه چی گه میخورن همه چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر عصبانی هستی عزیزم

یکم ارامش خودت و حفظ کن❤️🫂

در مورد مامانت اینجوری حرف نزن🥺گناه داره

در مورد دایی هات هم نمیدونم موضوع چیه ولی هرچی باشه مامانت و اینجوری خورد نکن ، حق داره به گردنت خدا رو خوش نمیاد

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اوتیسم یه بیماریه که خانواده های هستن که بچهای عزیز دلشون درگیرشن . درست نیس آدم خیانتکار و معتاد و روانی رو به بیمار اوتیسم تشبیه کنید!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اوتیسم یه بیماریه که خانواده های هستن که بچهای عزیز دلشون درگیرشن . درست نیس آدم خیانتکار و معتاد و ...

من خواهرم اوتیسمی و الان دلم میخواست به این ادم یه چیزی بگم چون این حرف درست نبود