2777
2789
عنوان

از بین این شغل ها کدوم خوبه مطلقه م

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست

درمورد کار حسابداری رو صحبت کن و شرایطت رو بگو ببین حتی بعنوان کارآموز هم شده استخدامت نمی کنن ؟؟ 

اگه تئوری حسابداری تون خوب به بالا باشه ،نرم افزار رو دیگه توی حداکثر دو ماه می تونید راه بیفتید 

آفیس هم کلش نیاز نیست ،همون اکسل و تا حدودی ورد کفایت میکنه 

درمورد کار حسابداری رو صحبت کن و شرایطت رو بگو ببین حتی بعنوان کارآموز هم شده استخدامت نمی کنن ؟؟ اگ ...

من متاسفانه هیچوقت تمرکز ندارم یعنی وقتی یچیزی میبینم همون لحظه متوجه میشم. و دوباره برنمیگردم 

چنتا فیلم آموزشی همین نرم افزار دیدم بنظرم آسون و قابل فهم بود  ولی میترسم 

چون پایه م اصلا خوب نیست ۱۰ سال فاصله گرفتم .

ولی خب  باید یکاری کنم اینطوری خوب نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرم افزار پایا

باهاش کار نکردم 

ولی اونجوری که میگن نرم افزار پیچیده ای نیست 

حسابداری بخش بزرگی ازش روی تمرکز و دقت نظر  ،مخصوصا توی حقوق و دستمزد 

بنظرم کتاب های اصول حسابداری رو دوره کنی و روی اکسل کار کنی ،کار با نرم افزار رو رفته یاد میگیری 

باهاش کار نکردم ولی اونجوری که میگن نرم افزار پیچیده ای نیست حسابداری بخش بزرگی ازش روی تمرکز و دقت ...

من خب واقعا چیزی بلد نیستم پایه م ضعیفه نه استاد توبی ن دانشگاهی درستی خودمم ک از خدام بود زود تموم بشه .عقلم نمی‌رسید 

با خودم فکر کردم گفتم یکسال برم اداره پست با ماهی ۳.۴ تومن تا ساعت ۲  عصرها هم رو آفیس و حسابداری و کلاس های آموزشگاه برم 

بعد گفتم یکسال هم یکسااال ه همینطوری سنم بالاس از همون اولدبرم تو دل کار نهایتش میگن برو بیرون جیزی بلد نیستی یا اینکه خودشون آموزش میدن

من خب واقعا چیزی بلد نیستم پایه م ضعیفه نه استاد توبی ن دانشگاهی درستی خودمم ک از خدام بود زود تموم ...

اره همین الان وارد کار بشید بهتره 

چون ممکن دیگه فرصتش پبش نیاد 

بنظرم اگه می تونید کتاب های حسابداری دوره هنرستان رو گیر بیارید 

اونا رو مرور کنید ،زبان ساده و قابل درکی داره توی ارائه موضوع 

پیش زمینه خوبی بهتون میدن برای وارد شدن به کار 

اگرم کمکی از دستم برمیاد خوشحال میشم براتون انجام بدم

اره همین الان وارد کار بشید بهتره چون ممکن دیگه فرصتش پبش نیاد بنظرم اگه می تونید کتاب های حسابداری ...

مرسی الان زنگ زدم بهشون گفتن یک سال سابقه داری گفتم سابقه مرتبط ندارم گفت ما نیروی مسلط میخوایم .. اگه ب دروغ میگفتم سابقه دارم از کجا میفهمید؟ از سابقه بیمه؟ 

اگه اون بیمه رو خویش فرما واریز میکردم میگفتم یکسال سابقه دارم آیا بازم میفهمید‌؟!

الان دیگ امیدم به اداره پست و ی کارخانه دیگس 

این‌یکی که پرید ..

اره همین الان وارد کار بشید بهتره چون ممکن دیگه فرصتش پبش نیاد بنظرم اگه می تونید کتاب های حسابداری ...

دوجا زنگ زدم دوتا کارخونه بنظرم همون اداره پست باید برم این دوجا گفتن شرایط رو اصن ب من نمی‌خورد نمیخواستنم ..

فردا برم اداره پست ببینم این چ میگه 😅

مرسی الان زنگ زدم بهشون گفتن یک سال سابقه داری گفتم سابقه مرتبط ندارم گفت ما نیروی مسلط میخوایم .. ا ...

جدا از اینکه نیرو با سابقه از تازه کار کاملا قابل تشخیص هستش 

فقط با مدت سابقه بیمه تنها نمیشه گفت که این مدت مثلا سابقه کار دارم 

چون ریز بیمه پردازی و عنوان شغلی داخل بیمه هم چک میشه که سمت و کار طرف چی بوده