2777
2789
عنوان

استوری همکلاسی دبیرستانمو دیدم ک تخصص قبول شده بعد با خودم‌گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 87 پست

الان کلی فکر ریخته تو سرت فکر میکنی بدبخت ترین آدم روی زمینی شرایط هرکسی باهم فرق داره خودت بهتر شرایط رزیدنتی رو میدونی 

شغل الان تو آرزوی خیلی هاست 

بعدشم زندگی معلوم نیست چه چیزایی برامون در نظر گرفته چن سال دیگه ممکنه انقد خوشبخت بشی که به اینکه الان حالتو با این فکرا خراب میکنی حسرت بخوری 

شما از من چند پله جلوتری منم ۲۷ سالمه منتها یک دیپلمه بیکار!الان به تاب و کار افتادمدربه در دنبال شغ ...

نمیدونم خواهر 

این حس بی کفایتی و عقب موندنم گاهی عین سرطان سبز میشه و راه گلومو میبنده

فکر اینکه دارم اشتباه میکنم و جاده خاکی میرم میخواد دیوونم کنه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پرستاری دستت تو جیب خودته هر چند بنظرت حقوقت برای زحمتی که میکشی کمه ولی همینم آرزوی خیلیاست. از یه رابطه اشتباه خودتو نجات دادی و نذاشتی تا آخر عمر زندگیت تباه بشه 

تن سالم داری یه ماشین هر چند قراضه داری که کارتو راه میندازه امیدوارم به زودی زود ماشین مورد علاقتو بگیری. یادت نره کف داشته های تو سقف آرزوی خیلیاست. زندگی عادلانه نیست اما همینه که هست. تو تلاشتو کردی و همین خودش خیلیه

چون بُت‌کده‌ی کهنه به نزدیکی کعبه    گویا که خدا خواسته آباد نباشیم❤️‍🩹

الان کلی فکر ریخته تو سرت فکر میکنی بدبخت ترین آدم روی زمینی شرایط هرکسی باهم فرق داره خودت بهتر شرا ...

سوال خودمم همینه  

اگه بعدا شرایط خوب نباشه چی 

امشب عین یه تلنگر حالم خراب‌شده 

به هر حال اونم تلاش کرده و روزای سخت داره 

ولی  از این ناراحتم من خانواده حمایتگر نداشتم،   اینقدر گفته بودن ک ناخوداگاه تمام موفقیتم ازدواج بود 

و الانم عصبانیم ازشون ،  عصبانیم از خودم ک عقلم کجا بود

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
خودمم همیشه میگم به همین جا هم رسیدم لطف کردم ولی امشب با این استوری یه لحظه نفسم گرفت اگه مسیر اش ...

ببین وقتی این استوری ناراحتت میکنه، با این فکر کن که الان دقیقا توی سن تو، آدمای دیگه هم هستن که نتونستن به چیزی که میخواستن برسن، همیشه قرار نیس عالی باشیم. همیشه قرار نیس خودمون رو سرزنش کنیم. تو اون سن ۲۰ سالگی نه راهنما داشتی، نه آدم دلسوزی کنارت بود که یادت بده چیکار کنی..ولی خودت تونستی از اون رابطه و ازدواج اشتباه بیای بیرون. خود همین کافی نیست به نظرت؟

تو پرستاری دستت تو جیب خودته هر چند بنظرت حقوقت برای زحمتی که میکشی کمه ولی همینم آرزوی خیلیاست. از ...

نمیدونم 

امشب تمام معادلاتم به هم ریخته 

فکر میکنم  هیچ غلطی توی این ۲۷ سال زندگیم نکردم 

از این عصبیم با ازدواج اشتباهمم  اندازه ده سال عقب افتادم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

یه پرستار ساده؟ چقدر خودتو کم میبینی 

خیلی شغل خوبی داری با پرستیژ درآمدشم واقعا بد نیست

هرکسی مشکلات خودشو داره عزیزم امیدوارم بهترینا قسمتت شه

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

سوال خودمم همینه اگه بعدا شرایط خوب نباشه چی امشب عین یه تلنگر حالم خراب‌شده به هر حال اونم تلاش کر ...

میشه زندگی روی خوبش رو نشون میده 

زندگی همیشه بد نمیچرخه اینم اتفاقیه که برای هرکسی ممکنه پیش بیاد نه مقصر تویی نه خانواده 

جوونیتو با فکرهای بیهوده خراب نکن

مطمن باش خیلی ها همین حسرت زندگی تو. رو دارن یادت باشه همیشه از تو خوشبخت تر و بدبخت تر هست 

فقط تو نمیدونی و‌نمیبینی 

طلاق هم یه تجربه است اتفاقا ازدواج دوم همیشه عالی تر از اولی هست دیدم تو خانواده 

ببین وقتی این استوری ناراحتت میکنه، با این فکر کن که الان دقیقا توی سن تو، آدمای دیگه هم هستن که نتو ...

از همین میسوزم ک راهنما نداشتم

الانم ترسیدم  اگه ده سال دیگه باز بفهمم اشتباه کردم چی 

از اینکه باز طردم کنن میترسم 

اگه به جایی نرسم چی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫