2777
2789

با خودم گفتم  من چکار کردم 

هیچی یه پرستار ساده با یه طلاق  در ۲۷ سالگی 

چقدر دووییدم جقدر تلاش کنم اونم  تک و تنها

بدون هیچ حمایتی  همین الانم از بس شیفت رفتم  ایام هفته از دستم در رفته اصلا نمیدونستم شده مهر ماه

بازم راضی  نیستم ،  کجای راهو اشتباه رفتم 

شاید پی ام اسم  نمیدونم چه کوفتیم ک ریختم بهم 

شاید اگه منم ازدواج نکرده بودم الان وضعم این نبود 

همه پله های ترقی رو طی  کردن بعد من مثل ابلهه ها  هنوز حیرونم با یه ماشین قراضه میرم و میام 

ایا تلاش کافی نکردم؟ ایا چون حمایت نداشتم؟ 

ایا  فقط من اینقدر بی  کفایت هستم 

با دیدن استوریش  یه لحظه به فکر افتادم ،  دارم با خودم و یندگیم چکار میکنم ؟  تا کی میتونم اینقدر  بجنگم 

اون روزی ک کم بیارم چی میشه؟ 

چرا مردم  میتونن به تحطیلاتشون برسن بعد من احمق به خاطر سطح فرهنگی پایین خانواده و مادربی‌سواد  در ۲۰ سالگی ازدواج کنم 

من مقصرم یا خانواده؟ 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یه طرف میگم تو گناهی نداشتی،  مگه چند سالت بود ،  چ میفهمیدی زندگی چیه  ،  گول حرفای مادرم رو خوردم فکر میکردم سریع عروس‌نشدم تا ابد مجرد میمونم   من از حرفاشون ترسیده بودم 

از یه طرف میگم خب ۲۰ سالت بود  جرا عقل نداشتی

روزی نیست خودمو سرزنش نکنم 😔

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
الان خانوادت چی میگن؟

هر چی بود سنگ جلوم انداختن 

تا طلاق  گرفتم موهای سرم ریخت 

مادرم ک هنوز معتقده  بدبخت شدم و باید با اون شوهر نکبتم میموندم  براش چند تا نوه میاوردم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
هر چی بود سنگ جلوم انداختن تا طلاق گرفتم موهای سرم ریخت مادرم ک هنوز معتقده بدبخت شدم و باید با او ...

چرا جدا شدی ؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

مگه جایگاه خودت بی ارزشه الان؟ نگو اینطوری شمایی که به قول خودت از خانواده با سطح پایین تر به اینجا ...

خودمم همیشه  میگم به همین جا هم رسیدم لطف کردم 

ولی امشب با این استوری  یه لحظه نفسم گرفت 

اگه مسیر اشتباهو دارم میرم چی؟؟

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
شما از من چند پله جلوتری منم ۲۷ سالمه منتها یک دیپلمه بیکار!الان به تاب و کار افتادمدربه در دنبال شغ ...

الان بخونی ۳۱ سالگی لیسانس داری 

چرا دیره اخه؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

متاسفم برای حال بدت ولی مطمئن باش اون آدمم صبرو زحمت زیادی پیشه کرد اونم سختی هاکشید فشارها تحمل کرد و الان به این فکرکن ملیون ها آدم هستن که دوس دارن جای شما باشن حتی توی طلاق دوس دارن بی دردسر طلاق بگیرن دوس داشتن بچه نداشتن و طلاق میگرفتن دوس داشتن مستقل بشن دوس داشتن یه درآمدی داشتن که زیربار خونواده نمیرفتن و و و و

شکرگذارباش که هیچی بهتراز شکرگذاری نیس.... 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫