2777
2789
عنوان

یکی از داییام تریاکی

108 بازدید | 6 پست

یکیشون کفتر بازه یکیشون زنباز و‌علافع و‌بیکار و‌ویلانه.  اینا خانواده ی مادری منن ادمای خر زبون نفهم مامانم نفر اول خراست زبون نفهم و یابو. اینا خب این بدرد نخورای دوزاری میان منو‌نصیحت میکنن بابا ی ماامانم قبل ب درک واصل شدنش هرچی داشت و نداشت زد ب نام این پسرای دوزاری الدنگ چ علافش که دوزار نمی ارزن. بیدرد نخور و عنن کلا دختراشو ادم حساب نمیکرد حالا اون مامان عن مننن ک مث سک‌انداختنش بیرون همون این داداشای الدنگشو ک مفت نمی ارزن تو‌همه کارای ما دخالت میده  همه کار اگ من برم توالت برینمم میره به داداشاش  میگه میان میشنن منو نصیحت میکنن. یه مشت تدم زبون نفهمن با ایکیو پایین که ریدن تو زندگی من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم بگیر خواهر به مامانت بگو خودمون میتونیم مشکل ریدن منو حل کنین نیاز به برادرات نیست

اخه مامان من اوتیسم داره خر زبون نفهمه حالیش نمیشه چطور بگم حالیش نمیشه خرو‌دبدین؟. مامان من خره همون